bendede arada açılmıyor medya menüsü kapatıp açılınca bir düzeliyor bir düzelmiyor. hard format atınca düzeliyor restart yapınca açılmıyor yeniden başlatınca açılıyor falan.Arada boğuşuyoz telefonla böyle ama FW gerçekten iyi
kardeşim ilk verdiğin linkten 3x4 ü indirdim kurdum çok güzel fakat sorunsuz yazmışsın oviye bi türlü giremedim donuyo kalıyo sonrada kapanıyo kendi kendine ne yapabilirim
arkadaşlar benim tel 5800 bu yamayı(yama olarak mı geçiyor bilmiyorum kusura bakmayın) kuracam ama daha önce hiç buna benzer bişe yapmadım ve nasıl kurulacağı hakkında en ufak bilgim yok yardım edebilirmisiniz nasıl kuruluyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
aynen bendede çoğu internet bağlantılı uygulamalar çalışmıyor ama arkadaşın linkleri kaldırma nedenide bu zaten ben şimdilik böyle takılcam hafta sonu düzeltmesi çıkarsa yüklerim, bu arada donmalar takılmalar menüye atmalar sıklaştı umarım onlarda düzelir
aynen bendede çoğu internet bağlantılı uygulamalar çalışmıyor ama arkadaşın linkleri kaldırma nedenide bu zaten ben şimdilik böyle takılcam hafta sonu düzeltmesi çıkarsa yüklerim, bu arada donmalar takılmalar menüye atmalar sıklaştı umarım onlarda düzelir