yapma ama sabırsızlıkla bekliyordum bu akşam kurcaktım oldumu şimdi
bu arada bence hafıza kartı ikonunun bir zararı yok onun için uğraşmana gerek yok yani
evet arkadaşlar cfw cok guzel olmus ama bendemı sorun cıktı yoksa sonradan hatamı yaptım hata su nagavasyon donup kalıyor bıde ev ekranı hıc yok ama gerı kalan yanı cok guzel
hocam dosyaları sorunsuz yukledim fakat ne resimdeki evteması var ne surukleyerek tus kilidi açma nede kurulumdan sonra gelecek yuklu programlar. sadece senin dosyalarını kullndm artı olarak dil dosyası attım o kadar. neden gozukmuyor hiçbirşey?
programlar içni menüdeki uygulamalara gir ortan auto installer i aç ordan seçeneklere bas ve yükle gibisinden bi seçenek var ona bas otomatik olarak yükler ev ekranı ise bilmiyorum bende geldi zaten kişiselin içinde ev ekranı teması yok.
Arkadaşım Bence Menü Ekranını Büyük Yapmalısın Saat Felan Kısmı OLMASIN...4X4 Yapınca Çok iyi oluyor ve fazladan tema yüklemezsen yadi phnt'nin yaptığı temaların olması yeterli bence ama diğer herşey iyi bu fw de eline sağlık
programlar içni menüdeki uygulamalara gir ortan auto installer i aç ordan seçeneklere bas ve yükle gibisinden bi seçenek var ona bas otomatik olarak yükler ev ekranı ise bilmiyorum bende geldi zaten kişiselin içinde ev ekranı teması yok.
hocam bende autoinstallerda yok ev ekranıda. sadece internette buldugum bir dil dosyasını koydum ek olarak .V01 ile biten. oteki dosyaların hepsi indirdiklerim zaten. bu dediklerinizin hiçbiri yok bnde. o dosyayı eklemedenmi flashlayım telefonu? dil dosyası ekli değil diye koymuştum.
arkadaşlar bende tuş kilidi hiç çalışmıyor.. yapmadığım kalmadı.. NLOCK PROGRAMI YÜKLEDİM BENDE
Onun dışında bir Sorun yok.. Çok hızlı.. Tema yükleyince çok hoş oldu.. (leather black teması çok yakıştı)