Palringo Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-ShadowSong-

Üye
    Konu Sahibi
Palringo Yardım
Merhaba,

Öncelikle konu hakkında bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşların direk soracağı soruları yanıtlamak istiyorum;
Cihaz: Samsung Wave II (S8530)
Bada OS 1.2 JVJL3 (Orjinal)
Palringo Sürüm: 3.18.0

Problem: Forumda anlatıldığı gibi bir kaç yerde; STUNE.exe ile hata ayıklama modunda bağlanıp settings.bin dosyasını fln sildim. Sağda solda bir çok yazılanı denedim ancak bir türlü Palringo'yu arka planda çalıştıramadım. Açıp MSN bağlanıyorum, menü tuşu ile arka plana atarak çıkıyorum, çalışıyormuş gibi gözüküyor ancak msnden düşüyor ve açtığımdada HATA - Bağlantı Kesildi vs. yazıyor. Ne yapmalıyım Msn'i arka planda açık tutabilmek için?

kiyakmusto

Üye
ebuddy yükle bence.. gayet güzel çalışıyor.. arkaplanda da parlingo gibi disconncet olmuyor. Ebuddy nin sitesinden java formatnda yükleyince oyunların içine atıyor.. arayüzü de güzel.. arka planda disconnect olmuyor ama açmadıkça yeni gelen mesjlar uyarı gibi gelmiyor açınca görebiliyosun...

Ayrıca yükleyeceklere bir de tavsiyem var. Yükledikten sonra oyunları açıp ebuddye basmadan ortadaki ... tuşuna basıp ayar çekin. Sanal klavye ve ekran ozelliklerinde e buddy nin tikini kaldırırsanız daha güel kranı kaplıyor.

Koaly gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...