bycena
Üye
Paketi Ayrıştırma Sorunu...!!!
Selam Arkadaşlar Herkesi Bayramı Mübarek Olsun Konuya Geçelim...Şimdi arkadaşlar benim telefonumun markası Turkcell T10 Kısacası T10 işte neyse ben kaç haftadır yani 1.5 ay oldu neredeyse şu sorunu çözemedim bir apk dosyası yüklüyorum bana hata veriyo ve hatada şöyle yazıyor '' Paketi Ayrıştırma Bir Sorun Oluştu '' bu hatayı alıyorum artık telefonu alıp ayağımın altına kırasım geliyor o derece yani çok sıkıldım diğer arkadaşlarımınkine bakıyorum bir sorun yok benim telefona gelince hata veriyor yüklemek istediğim dosya sadece '' Google Play Store '' sadece bunu yüklemek istiyorum ve 1.5 aydır bunun için uğraşıyorum ve hala sorunu çözemedim Room veya Root her neyse atmaya çalışacam bilmiyorum nasıl atıldığını ve elimde çalışan bir Room dosyalarıda yok telefonu alırken anroid market te yoktu sadece T-Market var onlada bir işimi göremiyorum boş boş duruyor yani sizden tek istediğim bana yardım etmeniz ve bu sorunu sizinle birlikte çözebilmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim bunu okuduğunuz için iyi akşamlar.