paket veri hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oscar2768

Üye
    Konu Sahibi
paket veri hatası
beyler 5800 dan internete girdiğim zaman paket veri yok şebeke hizmetlerini kontrol edin diyo wap ayarlarınıda indirdim gine olmadı türkcell bayisine götürdüm telefona format attınmı dedi evet dedim ondandır dedi güncelleştirmeyi bidaha yap olmassa servise yolla dedi ama bence servislik bir şeyi yok turkcelden kaynaklanan bir sorun bi ara hattımı kapattırıp tekrar açtırdım ondan olabilirmi lütfen yardım edin 1 aydır uğraşıyorum bulamadım şimdiden teşekkürler

celibar

celibar

Üye
formattan sonra bir süre der fakat bu süre yarım saat olmadan düzelir.benim 6120'de formattan sonra böyle der.nokia mail programını kurarım.telefonu yeniden başlatırım, internete girer.dene istersen bi şey kaybetmezsin.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Turkcell müşteri hizmetlerini ara belki hattın internete kapalıdır.

oscar2768

Üye
    Konu Sahibi
tmm deniyicem teşekürler müşteri hizmetlerini arıyıcamda hat abimin adına abimde yurt dışında bi sorun olurmu

celibar

celibar

Üye
abinin kimlik bilgilerinin olması yeter.ad soyad, doğum tarihi, annenizin kızlık soyadı gibi bilgiler sorar.ama sen abi'nin yerine geçecen.operatör seni abi'n sanacak. :ehe

oscar2768

Üye
    Konu Sahibi
tmm :)) saolun inş yardımcı olurlar :D

oscar2768

Üye
    Konu Sahibi
beyler sorunu çözdüm müşteri hizmetlerini aradım ordan beni teknolojiyle ilgilenene mi ne bi yere bağladılar sorunumu anlattım hattım internete açık ama gprs kapalı gösteriyomuş adam da orda uğraştı açamadı hattında sorun var dedi bi form mu ne gönderdi siteye gprs nin açılmasını istiyorum die 1 gün sonra telefonuma msj geldi gprsniz isteğiniz üzere açılmıştır die yardımcı olan arkadaşlara teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...