Psikotrex
Üye
## Paket Veri Bağlantısı Yok ##
Selam Arkadaslar Ben bu telefon işlerinde biraz yeniyimde. Birşey sormak istiyorum ben 6300 dan internete bağlanırken ''Paket Veri Bağlantısı yok '' Yazıyor.Sanırım biyere mesaj göndermem gerekiyor...Ne yapmam gerek yardım ederseniz sevinirim herkeze iyi günler..
birde internetin ücreti ne kadar / benim faturalı..
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaslar İnternete Bağlanabiliyorum Artık ama bir kaç sorum olucaktı.
Ben Vodafone nin internet sitesinden ayarları telefona gönderdim.Önce internet daha sonrada Wap ayarlarını gönderdim.Fakat internet resmen acayip dandik yani daha iyi bişey bekliyodum.1-2 site denedim bir tek googleyi açtı.Streetgamer e girmeye calıstım Mobil Telefonla Girilmiyor yazdı.Daha düzgün bir internet servisi yokmu lütfen arkadaslar Wapdan baska internet warmı telefondan hiç anlamıyorum.
Ayrıca Telefonda ''Opera'' Tarayıcısıda var ama onunla bağlanmıyor.Paket Yok fln diyo.
birde internetin ücreti ne kadar / benim faturalı..
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaslar İnternete Bağlanabiliyorum Artık ama bir kaç sorum olucaktı.
Ben Vodafone nin internet sitesinden ayarları telefona gönderdim.Önce internet daha sonrada Wap ayarlarını gönderdim.Fakat internet resmen acayip dandik yani daha iyi bişey bekliyodum.1-2 site denedim bir tek googleyi açtı.Streetgamer e girmeye calıstım Mobil Telefonla Girilmiyor yazdı.Daha düzgün bir internet servisi yokmu lütfen arkadaslar Wapdan baska internet warmı telefondan hiç anlamıyorum.
Ayrıca Telefonda ''Opera'' Tarayıcısıda var ama onunla bağlanmıyor.Paket Yok fln diyo.