Paket Veri Bağlantısı yok :S

MaKaPaKa

Üye
    Konu Sahibi
Paket Veri Bağlantısı yok :S
Acill Yardım edin arkadaşlar telefonumdan internete gireceğim zaman paket veri bağlantısı yok diyor herşeyi denedim olmuyor yapılandırma ayarlarını vs değiştirdim yok olmuyor :S müşteri hizmetlerini aradım yok hattınızı kontrol edip tekrar döneceğiz dediler dönmediler :S

yardım edin lütfen

kaan2304

Üye
kardeşim ayarlardan yapcaksın internet ayarlarına gir paket veri kullanılsınmı diyor onu evet yapcaksın yani kafana takmana gerek yok telinde ve ya yapılandırma ayrlarında sorun yok

kardeşim ayarlardan yapcaksın internet ayarlarına gir paket veri kullanılsınmı diyor onu evet yapcaksın yani kafana takmana gerek yok telinde ve ya yapılandırma ayrlarında sorun yok
Yok onla alakalı değil galiba aveanın sitesine gir online işlemlere telefon nonu yaz şifre öğrenmek için *952# de sonra gir tüm işlemlere gir ordann gprs ye gir orda gprs aboneliği gibi bişi var aktif et okey

S.c.k.N

Üye
Hattınız internete çıkışa kapalı olabilir. (Sistemden açabilirsiniz). Diğer bir durumda telefonunuzda ayarların düzgün yapılandırılmamış olmasından olabilir. (Bu sorunuda ayarları telefonunuza alarak ve doğru şekilde yapılandırarak çözebilirsiniz.)