Paint.net'in Yüklenememesi ve İnternet Anasayfamın Değişmemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aZRaiL_aLi

aZRaiL_aLi

Üye
    Konu Sahibi
Paint.net'in Yüklenememesi ve İnternet Anasayfamın Değişmemesi
Benim iki tane sorunum var,

1- İlk başta Paint.net (Resim düzenleme programı)'in PC'mde zaten kurulmuş olan eski versiyonunu kullanıyordum. Sonra daha gelişmiş özelliklere sahip olan Paint.net 3.5.8'i indirmeye karar verdim. Ayrıca bunun türkçe yamasıda varmış onuda indirdim. Paint.net 3.5.8'i kurdum, inglizceydi. Anlatılana göre türkçe yamasını yaptım fakat hiçbir şey değişmedi ve bu durum beni biraz sinirlendirdi. Silip tekrar yüklemeye karar verdim ve Paint.net programını komple sildim. Şimdi ise hiçbir şekilde Paint.net programını PC'me yükleyemiyorum. Bu sorun sadece 3.5.8 versiyonuyla alakalı değil daha düşüklerinide kabul etmiyor. Ne kadar denediysemde her yükleyişimde,
Önce Quick'i işaretleyip Next diyorum,
( )
Sonra çıkan sözleşmede I Agree kutucuğunu doldurup Next'e tıklıyorum, ( )
Çok kısa süren bu işlemlerden sonra yükleme başlıyor, ( )
Ama her seferinde (Paint.net'in hangi versiyonunu yüklediğim önemli değil hepsinde) "Yükleme sırasında önemli hata" uyarısını alıyorum ve yükleme iptal oluyor.( )
En aşağı 6-7 adet versiyonunu yüklemeyi denedim fakat hepsindede aynı sonuç...
Paint.net programını PC'mden sildikten sonra tekrar yükleyemedim ve by konuda sizden yardım bekliyorum.
Diğer sorunum ise;

2- (Mozilla'da bu sorunum yok) İnternet Explorer'ımın Anasayfasını her açtığımda karşıma şu sayfalar çıkıyor;
-Fixarabul.com
-Traramayeri.net
-Fixarasana.com
Her seferinde bu 3 sayfayla karşılaşıyorum Google gibi arama yapamıyor, çok adi bir arama motoru, 3'ü de birbirinden kötü... Bunları kaldırmayı şu yollarla denedim;
-Denetim Masasındaki İnternet Seçenekleri kısmından kaldıramyıorum çünkü orası kitlenmiş,
-İnternet Explorer'ı açınca sağ üstteki Home kısmından değiştiriyorum fakat PC'yi kapat-aç yapınca yine eski haline dönüyor,
-İnternetten benim gibi bu sorunlarla karşılaşanlara baktım Başlat»Çalıştır»...»Homepage fln fln o ayarları değiştiricen olcak diyolar, fakat emin olun hepsini tek tek denedim (4-5 adet böyle değiştirme yolu varmış) fakat hepsini yaptıysamda PC'yi kapat-açta uçup gidiyorlar. Biliyorumki bunun çözümü format ama format atmanın dışında bana çözüm yolu sunabilirseniz sevinirim. (Lütfen internetten okuyupta buraya copy-paste cevaplar vermeyin)
----------
1. sorunumda istediğim Paint.net'i sorunsuzca yükleyebileceğim bir Install Program'ı veya bunun indirme linki,
2. sorunumda istediğim şey copy-paste olmaksızın internet anasayfamı Google yapacak bir çözüm bulmanızdır.
Saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt