Paint.Net 3.35 (son Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
Paint.Net 3.35 (son Sürüm)

Adından da anlaşıldığı gibi bir resim düzenleme yazılımı olan Paint.NET, en çok ihtiyaç duyulan işlemleri kolayca ve hızlı bir şekilde yapıyor. Ücretsiz olduğu yetmezmiş gibi, sisteminizi de yormadan çalışıyor. Adobe Photoshop'u, kesme, kırpma ve yeniden boyutlandırma için heba edenlere kesinlikle öneriyoruz.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
güzel paylaşım :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bu program beni sinir ediyor arkadaş ya benim bilgisayarda çalışmıyor bir türlü onun yerine photoshop kullanıyorum :kotu:
yinede paylaşım için teşekkürler

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bende bunun bi düşük versiyonu vardı baya güzel

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Pro. için sağolasın Turgay :good:

bu program beni sinir ediyor arkadaş ya benim bilgisayarda çalışmıyor bir türlü onun yerine photoshop kullanıyorum :kotu:
yinede paylaşım için teşekkürler

Program çalışmıyorsa aşağıdaki dosyayı indirmeni tavsiye ederim;

NET Framework 2.0

Birçok yeni yazılımın ihtiyaç duyduğu .Net Framework altyapısının 2.0 sürümü.

Microsoft .NET Framework sürüm 2.0 yeniden dağıtılabilir paketi, .NET Framework v2.0 hedef alınarak geliştirilmiş uygulamaları çalıştırmak için gereken .NET Framework çalışma zamanını ve ilişkili dosyaları yükler.

.NET Framework sürüm 2.0, gelişmiş önbelleğe alma, ClickOnce ile uygulama dağıtımı ve güncelleştirme, ASP.NET 2.0 denetimleri ve hizmetleri ile en geniş tarayıcı ve aygıt desteği sağlayarak uygulamaların ölçeklenebilirliğini ve performansını geliştirmektedir.

jame_cast

Üye
*** Link Kırık Bakarmısınız ***

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Yeni sürüm ve detaylar BURADA...

Konu kapatılmıştır...!!!

Takipçi Satın Al

Üst Alt