p990i için flash player

Sponsorlu Bağlantılar

tohomas

Üye
    Konu Sahibi
p990i için flash player
p990i için flash player arıyorum.

• Beğen
Tepkiler: yilmazel

cyber_genius

cyber_genius

Üye
daha üretilmemiş .. ama bende çok yakından takip edemiyorum, bulursaz çok güzel olur

adinsas

Üye
beyler ben sony anti propogandasına başlıyorum piyasaya bi telefon sürüyolar arkası yok ne program ne bi destek kullan at bu ikinci sony telefonum birincisi çöktü 400$çöpe gitti ikincisi p990i kullanışsız sizde yazın şikayetlerinizi belki duyarlarda düzeltirler kendilerini

abc01

Üye
adobe nin flash lite uiq3 ten desteğini çektiği açıklandı buda gösteriyorki başka bir mobil flash player çıkarana kadarki bununda olucağını sanmıyorum hiçbirşekilde p990 lardan youtube dan yada ona benzer broadcast sitelerinden video izleyemicez.Kısacası "flash player yalan oldu"

quexstre48

quexstre48

Üye
adobe nin flash lite uiq3 ten desteğini çektiği açıklandı buda gösteriyorki başka bir mobil flash player çıkarana kadarki bununda olucağını sanmıyorum hiçbirşekilde p990 lardan youtube dan yada ona benzer broadcast sitelerinden video izleyemicez.Kısacası "flash player yalan oldu"

m.youtube.com Öyle demeyin bir deneyin... İlla ki flash player gerekli değil you tube için... :nono: Telefonunuzun video önbellekleme özelliğini kullanın...(tabii wirelessten) :sn: :bigstar:

xturkuazx

xturkuazx

Üye
Yaw arkadaşlar öyle demeyin, flash player sadece youtube için değil başka şeyler içinde gerekli. Birçok site flash player gerektiren demolar yapıyor.Evet Sony Ericsson sınıfta kalmıştır.
UIQ3 denilen yazılımla tam anlamıyla fos çıkmıştır.Bende p990i kullanıcısıyım.
-Bir kere uiq3, eski yazılımları desteklemiyor.Dolayısıyla var olan eski programların hiçbirisi kurulamıyor.
-Telefon wireless internet bağlantıya sahip ama en komik tarafı flash player yok.Yani pek çok siteyi açamıyorsun bile.Ne anladım bu internetten.

Sony Ericsson benim için tam anlamıyla sınıfta kaldı.O kadar para verip aldığımız bu telefonları toplatsa yeridir.Marka imajını tamamen sarsmıştır.Benim için bu telefon markası bitmiştir.Satacağım ve alan kişiyede anlatacağım.Belkide hayrına hediye veririm :)

sokarus

sokarus

Üye
bence sony ericsson yerine daha basit telefonlar kullnmalısın örneğin T628 sorun yaşamazsın kullanırken.

team1

Üye
ne utanmazlık bintane var aynı konudan

misafirimim

Üye
bu flash player olayı gerçekten yalanmı oldu yaw :S

burakpadir

Üye
flash player şuan çıkarıldı video izlermisiniz bilmiyorum ama ben sitelerdeki flash animasyonları görebiliyorum şuan.

ahmetbaba89

ahmetbaba89

Üye
son dakika haberleri ve havadurumu ,oyun daha neler neler bu sitede buyrun: :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt