P910i Ile Resimler Klasöründen Toplu Resim Gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haski

Haski

Üye
    Konu Sahibi
P910i Ile Resimler Klasöründen Toplu Resim Gönderme
Arkadaşlar merhaba, daha yeni bir üye olarak forumda araştırma yaptım ancak bu konu ile ilgili bir cevap bulamadım onun için başlık açmayı düşündüm. yeni bir p910i sahibiyim, çekmiş olduğum resimleri bluetooth ile göndermek istiyorum, kitepçığını okadar okumama rağmen bir türlü çekmiş olduğum resimleri resimler klasöründen seçip toplu olarak bluetoothla gönderemedim. tek tek yolluyorum fakat toplu olarak yollayamıyorum, nasıl bir yöntemi var bana yardımcı olursanız çok sevineceğim

Haski

Haski

Üye
    Konu Sahibi
daha önce nokia 6600 kullanıyordum onda bile göndermek istediğim resimleri seçip bir kerede hepsini yollayabiliyordum, p910i de bunu başaramadım lütfen yardımcı olun

Salihyet

Salihyet

Üye
valla konu aktifleşse iyi olur zor durumdasın besbelli

Haski

Haski

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Feb 21 2006, 03&#58;35 PM) [post=283157]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
valla konu aktifleşse iyi olur zor durumdasın besbelli
[/b][/quote]

anlayamadım yaw nasıl yani aktifleşse hakkatten bilmiyorum, burada daha yeniyim...

sas

Üye
söylediğin olaya p910i nin kendi dosya yöneticisi ile olmuyor sanırım onun yerine Qfile manager
gibi dosya yönetici programları ile yapabilirsin sanıyorum resimlerin tümünü seç ve send

en azından ben sx1 de bu yöntemi kullanıyorum

Haski

Haski

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(sas &#064; Feb 21 2006, 04&#58;27 PM) [post=283184]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
söylediğin olaya p910i nin kendi dosya yöneticisi ile olmuyor sanırım onun yerine Qfile manager
gibi dosya yönetici programları ile yapabilirsin sanıyorum resimlerin tümünü seç ve send

en azından ben sx1 de bu yöntemi kullanıyorum
[/b][/quote]

çok teşekkür ederim, bu linkten bir file maneger buldum ama buda toplu gönderim yapmıyor yaw kafayı çizecem. Dediğim gibi daha önceden basit bir 6600 bile tek tuşla bu işi beceriyordu ne yapsam acaba

RockFord Fosgate

Üye
isaretleyemıyormusun dosyaları???

ates85

Üye
Ben O Işlemi Sadece Samsungda Yapmıştım D900i 910 I De Yok Malesef

ates85

Üye
arkadaşlar 910i kullanıyorum dosya acamıyorum 990 ide aciyodum acaba programlamı oluyo yeni klosor acmak

darkprince4

Üye
arkadaslar gercekten su soruna bi çözüm bulalılım p910i cihz var toplu resim göndermemiz lazım acilen destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt