P20 ve P20 Pro İçin GPU Turbo Özelliği EMUI 8.1 Beta İle Dağıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
P20 ve P20 Pro İçin GPU Turbo Özelliği EMUI 8.1 Beta İle Dağıtıldı
Geçtiğimiz haftalarda duyurulan GPU Turbo özelliği Mate 10 serisinin ardından şimdi de P20 ve P20 Pro modelleri için beta olarak dağıtılmaya başladı.



Huawei P20 ve Huawei P20 Pro modelleri için EMUI 8.1 beta test programının başladığı açıklandı. Yani GPU Turbo teknolojisi ve en yeni Huawei EMUI yazılımını P20 ve P20 Pro için artık indirebileceksiniz.

Fakat beta test programının şu anda sadece Çin'deki kullanıcılarla sınırlı olduğunu belirtmemiz gerekiyor. P20 ve P20 Pro kullanıyorsanız ve en yeni EMUI beta programına katılmak istiyorsanız Çin'de yaşıyor olmanız ve cihazınızda root yetkisi bulunmaması gerekiyor. Ayrıca katılımın 2000 kişi ile sınırlı olacağı açıklandı.

https://www.maxicep.com/2018-yilinin-en-iyi-akilli-telefonu-huawei-p20-pro-secildi
2018 Yılının En İyi Akıllı Telefonu, Huawei P20 Pro Seçildi
EMUI 8.1 üzerinde gelen yeni beta yazılımı içerisinde genellikle ufak geliştirmeler yer alsa da asıl büyük geliştirme firmanın geçtiğimiz haftalarda Honor Play modeli ile duyurduğu GPU Turbo teknolojisi olacak. Şirketin yaptığı açıklamada GPU Turbo özelliği % 60 daha iyi grafik performansı ve % 30 daha iyi verim sağlayabiliyor.



Çinli teknoloji devi Huawei daha önce yaptığı açıklama ile hangi cihazların GPU Turbo güncellemesini alacağını tarihleriyle beraber duyurmuştu. Mate 10 ve P20 serilerinin ardından piyasaya sürülen yeni orta seviye cihazlarında bu özelliğe çok yakında kavuşması bekleniyor.

Şuanda beta olarak Çin'de sınırlı sayıda kişinin kullanabildiği bu güncellemenin çok geçmeden resmi sürüm ile dünya üzerindeki bütün kullanıcılara dağıtılması bekleniyor. Ülkemizde de resmi olarak satışta olan P20 veya P20 Pro modellerinden birine sahipseniz yakında sizde bu güncellemeye kavuşacaksınız diyebiliriz.
P20 ve P20 Pro İçin GPU Turbo Özelliği EMUI 8.1 Beta İle Dağıtıldı
 


Üst Alt