P1i Wayfinder GPS Alıcısı hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

finalbase

Üye
    Konu Sahibi
P1i Wayfinder GPS Alıcısı hakkında
Merhaba;

Sony Ericsson cihazla birlikte Wayfinder yazılımı yüklü geldi yanındada Gps alıcısı vardı,şu an bağlanmak istediğimde etkinleştirme kodu istemekte,wayfinder 39 Euro kadar ücret karşılığı 2 yıl kullanım hakkı veriyor ben taksici değilim işime yaramaz :) Arada bir lazım oluyor,Bu GPS alıcısıyla farklı bir program kullanabilirmiyim??

Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.:oke:

antigen

Üye
garmin var tomtom var...

finalbase

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba;
Garmin 5 yükledim makinede çalışıyor fakat GPS alıcısıyla eşleşmiyor,cihaz bulunamadı hatası veriyor,Garmin 5 programı Gps i eşleştirmeden önce Sadece garmin gps alıcısıyla uyumludur diye bilgi veriyor,bu durumda kullanılmıyor mu yoksa benim cihazda mı kullanılmıyor?

Teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

garmin var tomtom var...

Merhaba;
Garmin 5 yükledim makinede çalışıyor fakat GPS alıcısıyla eşleşmiyor,cihaz bulunamadı hatası veriyor,Garmin 5 programı Gps i eşleştirmeden önce Sadece garmin gps alıcısıyla uyumludur diye bilgi veriyor,bu durumda kullanılmıyor mu yoksa benim cihazda mı kullanılmıyor?

Teşekkürler.

komp1o

Üye
kardeş ben de cok uğraştım ama sonunda garmin yüklemeyi başardım,gayet güzelde calisti.bendede vayfinder var ve problemsiz kullanıyorum.ancak cook uzun uğraşlar verdim,telefonu ilk aldığım zamanlarda uğraşmıştım,nette bikaç forumda ve bu forumda biyerlerde anlatılıyor,biraz kafa yorman gerekecek.

sadekahve

Üye
usta bana bu garmin programı gönderir misin? ben bir türlü düzgün bir program bulamadım..

sedatistt

sedatistt

Üye
slm üstad lar bende p1i ailesine katıldım önceden k790i kullanıyordum gerçi sony nin bir kaç telefonunu kullandım ama bu dahada hoşuma gitti ancak sizlerden ricam bana bu makinede program vs yüklemeyi bilmiyorum aldığım arkadaş antivirüs falan gibi bişiler yüklemiş o tamam google waps sayesinde haritada tamam ancak cihazımın kalemi gps cihazı pc süit cd si yok bana bu konularda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı gerek program gerek teknik destek ve parça konusunda..bu arada maxi cep ailesine katılmakta güzel bir şey hepinize saygılar

--------------- Ekleme ---------------

slm üstad lar bende p1i ailesine katıldım önceden k790i kullanıyordum gerçi sony nin bir kaç telefonunu kullandım ama bu dahada hoşuma gitti ancak sizlerden ricam bana bu makinede program vs yüklemeyi bilmiyorum aldığım arkadaş antivirüs falan gibi bişiler yüklemiş o tamam google waps sayesinde haritada tamam ancak cihazımın kalemi gps cihazı pc süit cd si yok bana bu konularda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı gerek program gerek teknik destek ve parça konusunda..bu arada maxi cep ailesine katılmakta güzel bir şey hepinize saygılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ustad ilk önce hayırlı ugurlu olsun P1i çok güzel telefondur.Birçok NOKIA ve samsung telefonu şimdi bile al aşagı edebilir.Sorununa gelince http://www.maxicep.com/uiq-3-x-uygu...ertifika-paket-korumali-kimlik-vs-247199.html bu konuda ilk önce takip edip cihazını hack yapmalısın.Uygulama program sıkıntısı pek yok.Sadece güncel Programalrı bulmakta zorlanabilirsin.Mesela Smart movie 4.15 sürümü varken UIQ3 için en son sürüm 2.60.Ama moralin bozulmasın Eskide olsa hemen hemen tüm ihtiyaçlarını karşılayacak uygulamalar UIQ3 arayüzü içinde mevcut.Ayrıca LCG firması uygulamalarında hala UIQ3 desteğini sürdüyorlar.Bunun gibi bir kaç hatırı sayılı firmalarda güncelleme yapabiliyorlar.Telefonu öğrenmek için acele etme.Hoş ben yıllarca NOKIA kullanıp ilk defa SONY ERİCCSON p1İ YE GEÇİNCE damdan düşer gibi oldum ama alıştık.Ama UIQ3 hala iyi bir seçimdir.Özellikle modlama sayesinde gerek kulaklık gerekse dış seste kamera modu sayesinde kamerada wifi modu sayesinde wifide ve bunun gibi bir sürü sistem ve görsellik modu sayesinde cihazını bambaşka yapabilirsin.Maxicep UIQ3 bölümünü elimden geldiğince güncelliyorum sıkıntı yaşadıgın bişi olurs UIQ3 hakkında elımden geldiğince yardımcı olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt