P sahibi iceri

Sponsorlu Bağlantılar

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
P sahibi iceri
P ye 4.1.2 gelmis, stamina mode var mi? S Ile bekliyorum da.

maki20

maki20

Üye
stamina mod var P de

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Güzel, etkisi çok mu ? Ram kullanımı nasıl JB den sonra telefonun ?

esraa123

Üye
Ya arkadaşlaş bende düşündüm, ama bataryası kötü diyolar..bende 1 günü çıkarmaz diye almamaya karar verdim..

- - - Eklendi - - -

JB gelince şarj nasıl oldu ?

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Ben de onu soruyorum . Ben xperia s aldım tam hüsran yahu . Ekran güzel dediler amoled gibisi yok . Alan s3 ün yanında bunun ekranda sorun var git değiştir diyor, kamera sony e yakışmamış (güya 12 , 8den kötü. alan kara cahil bir arkadaş var, benimki 12 seninki 8 yanlış okumuşsun diyor ) , sarj 1 gün zor çıkarıyor ( ki ekran parlaklıgı en kısıkta, karanlıkta zor görüyorum ekranı ) ve güncelleme hala yok . Jb düzeldi düzeldi satıp eski samsung s3353 ümle idare edecem 3gb li 4 gb li htc çıksın onu alacam. Ha birde ram ikisi de 1 gb bize 634 onlara 850 civarı boş ram veriyor bilginiz olsun . S hayatta alınmaz .Sony fanı olacağım bir de. Sony hayattan soğutur insanı .

taylan08

Üye
sonuna kadar izleyip siz karar verin
[video=youtube;JHCydzna0Qw]http://www.youtube.com/watch?v=JHCydzna0Qw[/video]

• Beğen
Tepkiler: Invoke
HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Her videoya inanma, 2 teli de test ettim elimde s3 sahibi olan 2 arkadas var, benim telefon kepaze.

taylan08

Üye
bende test ettim ekranda s -s3 tokatlıyor.sıkıntı ? ve gerçektende senın ekranın bozuk olabilir son olarakta bravia engine yi kapatıp aç o zaman nasıl fark ettiğini görürsün videolarınıda mxplayerden izlemezsen sıkıntı kalmaz.

- - - Eklendi - - -

şunu söylemeden edemiyeceğim bizde insanların dediğine inanmayalım nasıl olur ?

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
S , s3 ü nasıl tokatlıyor? Alırken ekrana baktık ( Allah kahretmeye başka telefonla karşılaştırmadım ) , medimarkt daki tüm xperia s ler gibiydi . Bravia engine şimdi kapatıp açıyorum . Kendi video izleticisini kullanıyorum . Ayrıca burda s3 ü övmek gibi amacım yok, takas et deseler etmem samsungun kıytırık plastiğiyle fakat s i fena eziyor ekran konusunda.Ram de zaten değerler tartışılmaz, kamerası hakkında gene böyle video bulursun sen ama onu da gördük . Sarj da amoled az sarj harcar + bataryası büyük . Benim tel bir gün zor çıkarıyor internete girdiğim de yok her şey ayarlı. İron man 3 ü arkadaşa telefon verip oynatıyoruz, bebe bana " grafiği yükseltsene " diyor . Sen hesap et .

taylan08

Üye
grafiği yükseltsene demesi ekranın çözünürlüğünden dolayı olmasa gerek. üzerilerinde bununan gpu lar değişik xperia s in adreno 220 s3 teki ise Mali400-MP4 onun için daha iy görüntü sunuyor olabilir.oyunlarda donanıma göre otomatik grafik ayarı sunulur örneğin 1 ghz işlemci 512 ram varsa düşük 1.5 ghz işlemci 768 ram varsa orta 1.7 ghz işlemci 1 gb ram varsa yüksekte oynatır bunuda göz önünde bulundurmalısın. ve bence xperia s in ekranı çok iyi elime alıpta kontrol ettim aynı videoyu iki telefonda da izledim ama hertürlü xperia s teki görüntü göze daha hoş geliyor. ve s3 te görüntü daha yapmacık görünüyor

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Ona canli denir, amoled ya. Yapay canli. Ama cozunurlukte malesef gozle gorulur fark yok yani bakanlar amolod ekranI ; kucuk, braviali, tft li ekrana tercih ediyor.

taylan08

Üye
canlı ile alakası yok ben yapmacık diyorum kelime anlamına bakabilirsin ve s in ekranının s3 ten küçük olmasi ve ppi değerinin yüksek olmasida yanında cabası. ve s3 te pentile display kullanılmış yani

''alt-pikseller için farklı pikseller yerine; kırmızı, yeşil ve mavi’nin gördüğünüz renkli noktayı oluşturmakta kullanıldığı. Dolayısıyla alt-piksel sayısı eşit değil ve pikseller, alt-pikselleri paylaşıyor.Bu düzen, insan gözünün retinasını taklit edecek şekilde geliştirilmiş ancak pratikte daha vasat bir metin görüntüleme ile sonuçlanıyor. Bunun yanında bu düzen, beyaz piksellere mavimsi bir ton veriyor''

kaynak :

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum hatta ondan xperia s aldim. Ama oyle Guzel ekran yok.

Invoke

Invoke

Üye
Biliyorum hatta ondan xperia s aldim. Ama oyle Guzel ekran yok.

Bende gördüm iki telefonu da öyle uzun süre kullanmışlığım yok da bir elime alıp kurcalamışlığım bakmışlığım var yani. Ben Xperia S'i S3e tercih ederim açıkcası.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Ben de öyle dedim ama s3 donanim feci eziyor s I. Bilsem Samsung a hic guvenmem iki telefonu da almazdim. Ama degerler yuksek olsa da s3 in ekrani daha canli ve net gozukuyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt