KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Kamu yönetimi abi Genişletmek için tıkla ... Pardon ya. Sormuştum zaten tesettür ile ne gibi işler yapabilirsin peki Dilvin
DilvinEymen' Alıntı: Kamu yönetimi abi Genişletmek için tıkla ... Pardon ya. Sormuştum zaten tesettür ile ne gibi işler yapabilirsin peki Dilvin
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Pardon ya. Sormuştum zaten tesettür ile ne gibi işler yapabilirsin peki Dilvin Genişletmek için tıkla ... Sistem düzelir inşallah belki kaymakam & vali oluruz
Dede' Alıntı: Pardon ya. Sormuştum zaten tesettür ile ne gibi işler yapabilirsin peki Dilvin Genişletmek için tıkla ... Sistem düzelir inşallah belki kaymakam & vali oluruz
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Sistem düzelir inşallah belki kaymakam & vali oluruz Genişletmek için tıkla ... İnşaAllah olursun. Arayı iyi tutalım belki işimiz düşer kaymakam tanıdığımız olsun Tipik Türk mantığı
DilvinEymen' Alıntı: Sistem düzelir inşallah belki kaymakam & vali oluruz Genişletmek için tıkla ... İnşaAllah olursun. Arayı iyi tutalım belki işimiz düşer kaymakam tanıdığımız olsun Tipik Türk mantığı
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: İnşaAllah olursun. Arayı iyi tutalım belki işimiz düşer kaymakam tanıdığımız olsun Tipik Türk mantığı Genişletmek için tıkla ... olmaz mı abi ayıp ettin
Dede' Alıntı: İnşaAllah olursun. Arayı iyi tutalım belki işimiz düşer kaymakam tanıdığımız olsun Tipik Türk mantığı Genişletmek için tıkla ... olmaz mı abi ayıp ettin
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: olmaz mı abi ayıp ettin Genişletmek için tıkla ... İçinde oturduğun araba senin mi?
DilvinEymen' Alıntı: olmaz mı abi ayıp ettin Genişletmek için tıkla ... İçinde oturduğun araba senin mi?
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Yakışmış ama. Resmi kim çekti ise güzel çıkmış.karizma yani Genişletmek için tıkla ... Tişkür ettim Arkadaşım çekti
Dede' Alıntı: Yakışmış ama. Resmi kim çekti ise güzel çıkmış.karizma yani Genişletmek için tıkla ... Tişkür ettim Arkadaşım çekti
KcygtYsn Üye Symbian Pro' Alıntı: özür konusu muhabbet konusu olmuş Genişletmek için tıkla ... Ne güzel vesile oldun bi işe
Symbian Pro' Alıntı: özür konusu muhabbet konusu olmuş Genişletmek için tıkla ... Ne güzel vesile oldun bi işe
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi DilvinEymen' Alıntı: Ne güzel vesile oldun bi işe Genişletmek için tıkla ... çok hayırlı bi iş
KcygtYsn Üye Symbian Pro' Alıntı: çok hayırlı bi iş Genişletmek için tıkla ... Evet tanıştık muhabbet ettik kötü mü
Symbian Pro' Alıntı: çok hayırlı bi iş Genişletmek için tıkla ... Evet tanıştık muhabbet ettik kötü mü
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi Dede' Alıntı: Muhabbete gececilerde devam edelim Genişletmek için tıkla ... dede pilav ve ayran isteriz
Dede' Alıntı: Muhabbete gececilerde devam edelim Genişletmek için tıkla ... dede pilav ve ayran isteriz
KayraBey Üye Symbian Pro' Alıntı: tahir dede ayran+pilav ısmarla Genişletmek için tıkla ... Burası hacı baba tekkesi mi
Symbian Pro' Alıntı: tahir dede ayran+pilav ısmarla Genişletmek için tıkla ... Burası hacı baba tekkesi mi