Özür dile ve istifa et!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Özür dile ve istifa et!
Aziz Yıldırım’a yüklenen Beşiktaş Başkanı Demirören, “Samimi değil. Rüştü’den özür dilesin ve Kulüpler Birliği Başkanlığı dışında ne istiyorsa yapsın” dedi.

Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım'ı eleştirip “Samimiyetine inanmıyorum. Rüştü’den özür dilemeli. Kendi kulübünü ayrı tutuyor. Kulüpler Birliği Başkanlığı dışında her şeyi yapabilir” dedi.

Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Bernd Schuster ile düzenlediği ortak basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bakü maçı öncesinde takımın kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan, “Daha önce sadece imza törenlerinde böyle toplantılar yapıyorduk. Şimdi yeni sezon öncesi kamp ve yönetimsel anlamdaki sorulara yanıt vermek için karşınıza çıktım” diyerek söze başladı.

Demirören, gelen bir soru üzerine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile olan ‘soğuk savaşın’ bitmediğini gösteren bir cevap verdi. İsim belirtmeden Yıldırım’a tepki gösteren Demirören, “Kulüpler Birliği Başkanı, şampiyonluğu kaybetmiş kendi takımını ayrı tutar, diğer 17 takımı ‘es’ geçerse, bence gitsin başkanlık dışında her işi yapsın! Ayrıca oyuncumuzu suçlayıcı (Rüştü) açıklamalarından ötürü özür dilemesi gerek. Aziz Bey’i samimi bulmuyorum ve gelecek sezon da Kulüpler Birliği toplantılarına başkanlık düzeyinde katılmayacağız. Çünkü oradaki kişinin samimiyetine inanmıyorum” ifadesini kullandı.

Hkn's

Üye
Aziz yıldırım İstifa etmez kulubü şampiyon yapar ondan sonra bırakır
daha cok beklersın Yıldırım DEMİR... :d

zibidi39

zibidi39

Üye
ya bi git allah askına daha lıg baslamadan saga sola saldırıyosun işin gucun mıllete camur atmak

Hkn's

Üye
bu hep böyle sene ortalarına dogruda çarşı ile tartışır ztn

'Davut

'Davut

Üye
Sen İster inan samimiyetine ister inanma...

Sen onun bunun samimiyetine değil Taraftar niye sana her sezon tepki gösteriyor... Kimse seni niye istemiyor Özür dile Ve istafa et.... Bence:d:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
geçen sezon boyunca yeter demirören yeter diye bagıran taraftarda özür dileyip istifamı edicek

haltie

haltie

Üye
helal başkan az bile demiş.

aziz yıldırım rüştüye attı şampiyon olamamanın suçunu kendini komik duruma düşürdü aziz yıldırım o görevi en son yapacak adam bu ligde kendini kral sanıyor ama her defasında alıyor dersini :haha:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Demirören'in nadir doğru tespitlerinden, demeçlerinden biri. Daha da fazlası olmalı...

Hkn's

Üye
:hmmm2sininde vakti doldu

corlulu

corlulu

Üye
Demirören iyi demiş az bile gelmiş yani..

Q7R7

Q7R7

Üye
beyler bana sorarsanız kısır döngüdür bu aziz şampiyon olamaz istifa edicem der kim tutuyorsa son anda kim ediosa ikna oluyor yada ona buna çamur atıyor gündemi değiştiriyor demirörende karakartalın affı olmayan taraftarına şu yaranamadığı dicem ağır olacak çünkü kafası futbola basmıyorki neye yaransın :d: işte bu iki başkanın pılıpırtısını toplayıp istifa etmesi lazım ama olmuyor çünkü alternatifleri yok ;) adamlar klüplerini gebe bırakmış yeter aziz de desen yeter yıldırım demirörende desen kimse bırakıp gitmez hatta bi programda Ahmet Çakar alelane azizin mafya olduğunu ima etti daha nolsun :islik:aha:

haltie

haltie

Üye
:ehe aynen hep bırakıyor son anda kimse o ikna ediyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...