Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Bi harikasın Dostum Teşekkürler Tam Aradığım cfw

Avunyali

Üye
Yazılımı Kardeşimin Telefonunda Denedim Ancak Pek Beğendim Değil OFW Daha İyi . Belle Shell ile stabil çalışmasını pek sevmedim ...

Konu Sahibi
Yazılımı Kardeşimin Telefonunda Denedim Ancak Pek Beğendim Değil OFW Daha İyi . Belle Shell ile stabil çalışmasını pek sevmedim ...

elbetteki renkler ve zevkler tartışılmaz o yüzden sizin zevkinize kalmış birşey.

Avunyali

Üye
HIII Bide Shazamı Neden Sildinnnnnnnnnnnnnnnnn ?? Neyse OFW dönüyorum Böyle bir sıkıntı olmaz kardeşim için

Konu Sahibi
HIII Bide Shazamı Neden Sildinnnnnnnnnnnnnnnnn ?? Neyse OFW dönüyorum Böyle bir sıkıntı olmaz kardeşim için

gereksiz olduğunu düşündüğüm bir uygulama en basiti ben kullanmıyorum o yüzden sildim. Elbette istediğiniz bir başka yazılıma geçebilirsiniz.

Konu Sahibi

son dediğinde çok haklısın kardeşim
bu cfw C5-03 için senin telefonun 5800 yani bu sana gelmez kaptan

gobbels

Üye

kardeşim müzik çalarda podcasting ve müzik arıyor ve bulamıyor e/müzik klasörünemi atmalıyız ?

Kralsın Özkan Ç ..

Konu Sahibi

Knk Süper Olmus'da 58oo'a Göre'de yaparmısn Windows 7 Li aynı boLe .d

Konu Sahibi
Knk Süper Olmus'da 58oo'a Göre'de yaparmısn Windows 7 Li aynı boLe .d

teşekkürler

elimde 5800 olmadığı için modlamalar falan sıkıntı olur tek tek denemek gerekiyor o yüzden 5800 için yapan arkadaşlar var belle shell modunu paylaşmıştım diğer modlamalar forumda mevcut zaten o şekilde yapabilirler kardeşim ancak dediğim gibi malzeme olmayınca sıkıntı çok olur

kamerayı açınca masaustu kapanıyor yardım

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Konu Sahibi
kamerayı açınca masaustu kapanıyor yardım

yükleme işleminde falan bi eksiğin var mı hata falan aldın mı ?

ben böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç hatta şuanda bile yok yani istersen yükleme işlemini tekrarla

dead phone isaretini ne yaptıysam isaretleyemedim ondan olabilir mi ? Ram birden 40 mb çıkıyor hayliyle hafıza dolu diyor belle shell kapanıyor yeniden acmak zorunda kalıyorum bide su tus kilidi olayını kaldırmasan gercekten 10 numara olcaktı genede tesekkurler

Konu Sahibi

sanırım telefonu kapatmadan yükleme işlemini gerçekleştiriyorsun o yüzden dead phone yi işaretleyemiyorsun.
bak öncelikle
telefonunu kapat
sonra ilk sayfada anlattığım şekilde gerekli işlemleri yap refurbish'e tıkla 6 tane sıralı uyarı gelcek bildiğin gibi bu uyarı gelince telefonu tak tamam de sorunsuz bir şekilde yüklenir.

belle shellin ayarlarından tuş kontrolünü etkinleştirmediğin taktirde orta tuşa bastığın zaman kilit ekranı gelir sadece yandan basılınca direk açılıyor bence bu özellik çok güzel

rica ederim

- - - Eklendi - - -

Font'un adı ne acaba?

hoca oda diğer bilgisayarda bilemedimki şimdi acep neydi

Nokiado

Üye
Çok teşekkürler .Hemen deniyorum...

Nokiado

Üye
Kardeşim Firmware updateye nasıl yüklicez dosyaları resimli anlatım yapsan ?