PremiumWork
Üye
mesaj kutun dolmuş bakarsan
- - - Eklendi - - -
yüzüne demesemde bi düşünce hali almıştıen iyisini yapmışsın bırakmakla çünkü akıl işi değil bu telefon ama aldın mı kullanacan napak ölek mi
teşekkürler güzele benziyor
Aynen kardeşim, polarbit oyunlarının çoğunu açmaz C5-03.Onu yapmak için 2 gece uyumadım nerdeyse.Bir tanesi portladım uçak oyunuydu iron bilmem ne oyun menüye kadar sorunsuzdu menüde bir şeye tıklayınca küt atıyordu sonra saden bıraktım
Banada çevirici lazımdı kardeşim genelde hesap için falan kullanılıyor?
dur sakin olyok mu sis şeklinde filan
devamında flash ev ile yapmak istiyorum belle shell kullanmak istemeyen olur yada sıkılırsam bundan diyelim ama bi süre birşey yapmam çünkü cfw kendisine bağlıyor bırakmıyor kaç gündür uykusuz gece aklına birşey gelsin kalk yataktan gözler şiş
Evet haklısınBende bir dahakinde Flash Live kullancam Belle arayüzlü Daha güzel oluyor Programlarla uğraşmaktansa Flash Live daha iyi
sis şeklinde yok
link hata veriyor
c503 ler ıçin ıyi Olmuş
Ah be üstad ilk çıktığında almıştım. Ne uğraşmıştım hack yapmak yüklemek sonradan galaxy serisine geçtim. şimdi ilk akıllı göz ağrım c5-03 hanımda müsait bi zamanda denemeyi düşünüyorum. eline sağlık
kardeşim link çalışmıyor mediafire yüklesen
- - - Eklendi - - -
yüklecemde site açılmıyor
çevrimiçi paylaşımdan ne istedin de sildin ya.Onun olduğu bir cfw yok ya o olmadığı için hiç bir cfw yi yüklemiyorum. Onu geri yükleme şansın varmı
düzenlediğim belle shell dedin ama programla hiç uğraşmadın zaten shellde öyleydi
belle shellde kırmızı tuşu iptal edebiliyormuydun? hayır.
sende oluyorduda bizde neden olmadı?
yada belle shellde tuş kilit ekranı kullanabiliyormuydun? hayır
emek verildi lütfen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?