ÖZKAN Ç.--BELLEBAR-- C:122 Mb--OFW-v23.0.015-31.01.2013✔

Konu Sahibi
tmm kardes de cfw yi ne zaman yayınlıcan ?

şuan yükleniyor yaklaşık 10 dakikası var yüklensin atıcam link telaş yok

- - - Eklendi - - -

Özkan popupclock muymuş

yok hacı onunla uzaktan yakından alakası yok

private/10282bc4/rules/TubeDevLock isimli bir dosya var sorun ondaymış.

Tuş Kilidi Titreşimini Kaldırma isimli bir mod var o yapıyor yani aklında olsun kullanma onu

Tepkiler: SenyorMD

Ben kullanmıyorum o modu zaten

SenyorMD

Üye
kardes ne oldu bizim iş ? bitmedi mi hala ?

SenyorMD

Üye
tmm kardes sagol ilgilendiğin için tesekürler... çok çok sağol

birol08

Üye
Güzel çalışma olmuş. Kullanıyorum şuan. Akşamada hatasız olanını flashlarım Teşekkürler

kardeşim firmware uptadeye bastığım zaman hiçbir şey çıkmıyor lütfen yardım et ?

Konu Sahibi
file/open product tıklayıp RM-697 seçiyor musun ? Birde indirdigin dosyayı c:/programfiles/nokia/phoenix/products/ içine RM-697 olarak attın mi.

Konu Sahibi
phoenix kaçı kurdun en düşük 2011'i kur . Nokia suite falan açık olmasın o şekildede olmazsa bilgisayarı kapat aç. Yine olmazsa phoenix'i kaldır tamamen yeniden kur kurulumdaki yükleme isteğini kabul et o şekilde dene birde

- - - Eklendi - - -

yazıldığı gibi yapsan çok kolay aslında

kardeşim nokia suite açık değil 2011 sürümü kurulu virüs programınıda kapattım ama rarın içinde rm-697 ile başlayanlarımı atıcaz sadece product e yoksa hepsini mi ?

Konu Sahibi
hepsinide atıcaksin dostum

- - - Eklendi - - -

RM-697 isimli bir klasör oluştur hepsinide onun içine at

gobbels

Üye
Özkan benim üzerinde 2 haftadır uğraştığım şeyi yapmışsın sağol gerçekten ama senden tek ricam ben o 7 ev ekranından sadece en sade olanını(altta 4 tane ikon olanı dialer-rehber-mesaj-menü) kullanıyorum gerisi işime yaramıyor.Onlardan kurtulmak için CFW'ne neleri modlamam gerektiğini söyler misin ?

İzin veririsen başka şeyler de modlamak istiyorum.

- - - Eklendi - - -

Unuttum çok teşekkür ederim sana hemen indirip deniyorum

Konu Sahibi

private/10207254/themes/ klasörü altında iki klasör mevcut içeriklerinde ev ekranlarımız bulunuyor Batuhan tek tek hangisi hangisinin bilmiyorum açıkcası rofs2'yi parçalayıp tek tek silerek flaşlayıp denemelisin ancak o şekilde istediğin ev ekranını bulabilirsin.

tabi kendi kullanımın için üzerine eklenti yapabilirsin

Rica ederim iyi kullanımlar