Özgür Genç tarifesine geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Özgür Genç tarifesine geçiş
Aktif olarak faturasız vodafone cep öğrenci(eski cep öğrenci)tarifesini kullanmakta olup,ayrıca tarifeme aylık cepnet paketi tanımlıdir.Tarifemi değiştirip,ÖZGÜR GENÇ tarifesine geçmek istiyorum.Fakat tarife değiştirdiğim zaman AYLIK CEPNET internet paket üyeliğim sonlanır mı yoksa devam eder mi?yardımcı olursanız sevinirim.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Aktif olarak faturasız vodafone cep öğrenci(eski cep öğrenci)tarifesini kullanmakta olup,ayrıca tarifeme aylık cepnet paketi tanımlıdir.Tarifemi değiştirip,ÖZGÜR GENÇ tarifesine geçmek istiyorum.Fakat tarife değiştirdiğim zaman AYLIK CEPNET internet paket üyeliğim sonlanır mı yoksa devam eder mi?yardımcı olursanız sevinirim.

Tarife değişikliklerinde internet paketleri sonlanır mı bilmiyorum ama Vodafone Cepnet kullananları olabildiğince azaltmaya çalışıyor. Zaten yeni abone alımını kapatmalarındanda belli oluyor. Bu durumda aylık cepnet'ini riske etme derim ben.. Müşteri Hizmetlerini arayıp sor en iyisi, ki içinde şüphe kalmasın dostum.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Ben de cepneti riske etmek istemediğim için konu açtım.tarife her yöne 10 dk 50 krş yükleme koşulu yok.bir de benim cepnetim var onla beraber iyi olacağını düşündüğüm için o tarifeye geçmek istiyorum.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Yani bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
gönül rahatlığıyla tarife değişikliği yapabilirsin. aylık cepnetin durur ona bir şey olmaz.

umarım öyledir hocam yoksa aylıkcepnet aboneliğim iptal olursa bi anlamı kalmaz

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
dostum sende avea'ya geçersin internet istiyorsan ben iki haftadır kullanıyorum 19 luk tarife 1gb beleş çatır çatır bağlanıyo ne kesilme var ne kasılma vodafonun cepnete bin basar ha ben avea bağımlısımiyim hayır bende 7 yıl vodafone kullandım aldığım faturalı tarifelere yaptığım ödemeler yüzünden avea'nin 19luk tarifesine geçtim önümüzdeki ayda yeni nesil tarifesine geçeceğim cepnet kapansada takma kafana yeni nesilde tarifesinde sınırsız net var

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
dostum sende avea'ya geçersin internet istiyorsan ben iki haftadır kullanıyorum 19 luk tarife 1gb beleş çatır çatır bağlanıyo ne kesilme var ne kasılma vodafonun cepnete bin basar ha ben avea bağımlısımiyim hayır bende 7 yıl vodafone kullandım aldığım faturalı tarifelere yaptığım ödemeler yüzünden avea'nin 19luk tarifesine geçtim önümüzdeki ayda yeni nesil tarifesine geçeceğim cepnet kapansada takma kafana yeni nesilde tarifesinde sınırsız net var

benim avea hattım da vardı kardeş.yaklaşık 5 yıldan beri kullandığım avea hattı başkasının üzerine kayıtlı çıktı ve yakın zamanlarda sim kartımı kaybetti doğal olarak yedek sim kart çıkartamıyorum.müşteri hizmetlerini arayıp izah ettim fakat nafile.şimdilik vodafone kullanıyorum ve de memnunum.zaman ne gösterir bilemem:)

• Beğen
Tepkiler: ibrahimdevrim
dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
tinasoft arkadaşım müşteri hizmetlerini aradı ve verdikleri cevap: "Bulunduğun tarife
değişirse anında Cepnet
paketin iptal olur." tarife değiştirmek isteyenlere duyrulur.

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt