Nextman
Emekli Yönetici
Değerli Arkadaşlarım
Şeriat kanunları rayından çıkmış sistemi tekrar rayına sokmaz. Uygulanmayan yasaların durumu ayrıdır, Varolan durumu yönetememek ayrı. Bu nedenle şimdiye kadar şeriat gelsin diye farklı mecraları harekete geçirmek isteyen grupların da istekleri herkes tarafından bilinmektedir. Yasalar insanları ve toplum düzenini korumak için varolsa da uygulamayan yine insandır.
Eğitim, Eğitim, Eğitim. Dinimizin eşsiz Ahlak ve Sevgi zenginliğini içinde barındırmayan insanlara Şeriat'ın Power versiyonunu da getirseniz değişen bir durum olmaz.
Çok basit bir örnek de düşünün. Kısasa Kısas suçların önlenmesine yeterli olmaz. Şeriat'ın olduğu ülkeler güllük gülistanlık mı sanıyorsunuz.
Katılmadığını biliyorum zaten kardeşim, katılman için söylemedim bana sadece son söylediğime belki örnek verirsin diye söyledim.Kesinlikle katılmıyorum...
Helal olsun.Değerli Arkadaşlarım
Şeriat kanunları rayından çıkmış sistemi tekrar rayına sokmaz. Uygulanmayan yasaların durumu ayrıdır, Varolan durumu yönetememek ayrı. Bu nedenle şimdiye kadar şeriat gelsin diye farklı mecraları harekete geçirmek isteyen grupların da istekleri herkes tarafından bilinmektedir. Yasalar insanları ve toplum düzenini korumak için varolsa da uygulamayan yine insandır.
Eğitim, Eğitim, Eğitim. Dinimizin eşsiz Ahlak ve Sevgi zenginliğini içinde barındırmayan insanlara Şeriat'ın Power versiyonunu da getirseniz değişen bir durum olmaz.
Çok basit bir örnek de düşünün. Kısasa Kısas suçların önlenmesine yeterli olmaz. Şeriat'ın olduğu ülkeler güllük gülistanlık mı sanıyorsunuz.
katılıyorum hatta hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum ama senin kadar güzel yazamıyorumDeğerli Arkadaşlarım
Bu sistemin rayından çıktığını kabul ediyorsun yani, değişim şartDeğerli Arkadaşlarım
Ayakta alkışBu sistemin rayından çıktığını kabul ediyorsun yani, değişim şart
İmanını kontrol et. Şeriat hakkında hiç bir bilgin yok zaten. Boş boş konuşuyorsunama şeriat şarampole yuvarlandı siz zannediyomusunuz kı şerıat gelirse ülke gül bahçesi olcak ondan sonra duyarsınız alevi ateist eşcinsel olduğu için ramazanda oruç tutmadığı için linç edilenleri öldürülen insanları hatta ben şeriat ı eleştirdiğim için bile idam edilebilirim bende müslüman ım ama realist bir insanım
Dünya'da rayında olan bir sistemin görürseniz örnek vermeniz için söyledim kardeşim. NeyseBu sistemin rayından çıktığını kabul ediyorsun yani, değişim şart
Dünya'da rayında olan bir sistemin görürseniz örnek vermeniz için söyledim kardeşim. Neysesonuç olarak herkes herşeyin gönlünce olmasını ister ancak şeriat öyle kolay kolay kabul edilebilecek bir sistem de değil. Çünkü bu sistemi de Dünya'da kendi ideolojilerine alet eden bir çok topluluk mevcut.
Sonuç olarakTürkiye Cumhuriyeti Laik demokratik sosyal bir hukuk devleti olmaya devam edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?