hsyncmptr
Üye
-
Konu Sahibi
-
KArdeşim bak orda uyarı yazdım değil mi ? konuyu farklı yerlere çekmeyelim Lütfen silmiyorum mesajını örnek olsunmünevver karabulut ve birkaç örnekte vardı onların katillerinede ağır cezalar verilecekti fakat bazı odak noktaları o canilerin avukatlığına soyundu(feyzioğlu gibi), tepkiyi orada da koymalıydık..
örnek aynı abi konu ilede çok alakalı olduğunu düşünüyorum, ama herneyse silinedebilirKArdeşim bak orda uyarı yazdım değil mi ? konuyu farklı yerlere çekmeyelim Lütfen silmiyorum mesajını örnek olsun
Kalsın sorun yokörnek aynı abi konu ilede çok alakalı olduğunu düşünüyorum, ama herneyse silinedebilir
Ben o adamı aydın görmüyorummünevver karabulut ve birkaç örnekte vardı onların katillerinede ağır cezalar verilecekti fakat bazı odak noktaları o canilerin avukatlığına soyundu(feyzioğlu gibi), tepkiyi orada da koymalıydık..
ne aydını ? adamın ne iş yaptığını bir araştır önce..Bu kampanya linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada bakmadan geçen giden bunu kabul edendir!
Ben o adamı aydın görmüyorum
Şu ülkede hala kayıp olarak bilinip tecavuz edilip gömülmüş kaç kızımız vardır.Bu sadece 1 örnek.Bunu yapanları yaptıranları bunları yetiştirenleri asmadan bu ülke düzelmez.Bu nasıl müslüman ülke.Kelimeler yetersiz kalıyor İDAM geri gelsin.Bu canileri önce hadım edip sonra idam etmeliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?