Özer Hurmacı şoku

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Özer Hurmacı şoku
Özer Hurmacı şoku

Sarı-Lacivertliler’de Özer Hurmacı şoku yaşanıyor. 4 yıllık sözleşmeye imza attığı günün akşamında ‘basit bir operasyon’ geçireceği açıklanan başarılı oyuncunun ayağına vida takıldığı ortaya çıktı.
Özer Hurmacı’nın durumunun, Galatasaraylı Servet Çetin’inkine benzer olduğu ve sahalara dönmesinin 3 ayı bulabileceği belirtildi.
Görüşüne başvurduğumuz Ümit Milli Takım Doktoru Asım Baykan, “Ameliyatı ben yapmadım. Ancak sol ayak tarak kemiği kırılmış ve bir operasyon yapılmıştı. Büyük olasılıkla kırık kaynamadığı için vida takıldı. Vida takılan yerin iyileşmesi, kaynaması ve ardından vidanın sökülmesi yaklaşık 2 ayı alır. Bundan sonra hemen fizik tedaviye başlanır. Çok iyi bir rehabilitasyon süresi sonrası tekrar sahalara sorunsuz olarak dönebilir. Ancak kırık çok hassas noktada. Futbolcunun rehabilitasyon süresini çok iyi çalışarak geçirmesi ve bölgeyi güçlendirmesi gerekir” ifadesini kullandı.

Çok maç kaçıracak Bu durumda Özer Hurmacı’nın sezon açılışında yer alması, sezon öncesi Beşiktaş’la yapılacak Süper Kupa finalinde oynaması ve Avrupa Ligi ön eleme maçlarında da forma giymesinin zor olduğu ifade edildi.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Afiyet olsun Fenerbahçe......:D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Kötü oldu yahu bu.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bizim medyamızın haberlerine inanmıyorum diye boşa demiyorum..Neden mi.!

Son derece Asparagas Haber.!

Fanatik ' in haberi dikkatinizi çekerim.

Resmi siteden haber gelmedikçe itibar etmiyorum..! Sizde böyle haberlere itibar etmeyin..

4 yıllık sözleşmeye imza attığı gün 'basit bir operasyon geçireceği ve 3 hafta sonra çalışmalara başlayacağı´ açıklanan Özer Hurmacı´nın ayağına vida takıldı. Fanatik gazetesi'nin iddiasına göre genç oyuncunun sahalara dönüşü 3 ayı bulacak !.. İşte o haber:

Sarı lacivertlilerde Özer Hurmacı şoku yaşanıyor. 4 yıllık sözleşmeye imza attığı günün akşamında ‘basit bir operasyon’ geçireceği açıklanan başarılı oyuncunun ayağına vida takıldığı ortaya çıktı. Özer Hurmacı’nın durumunun, Galatasaraylı Servet Çetin’inkine benzer olduğu ve sahalara dönmesinin 3 ayı bulabileceği belirtildi.

Görüşüne başvurduğumuz Ümit Milli Takım Doktoru Asım Baykan, “Ameliyatı ben yapmadım. Ancak sol ayak tarak kemiği kırılmış ve bir operasyon yapılmıştı. Büyük olasılıkla kırık kaynamadığı için vida takıldı. Vida takılan yerin iyileşmesi, kaynaması ve ardından vidanın sökülmesi yaklaşık 2 ayı alır. Bundan sonra hemen fizik tedaviye başlanır. Çok iyi bir rehabilitasyon süresi sonrası tekrar sahalara sorunsuz olarak dönebilir. Ancak kırık çok hassas noktada. Futbolcunun rehabilitasyon süresini çok iyi çalışarak geçirmesi ve bölgeyi güçlendirmesi gerekir” ifadesini kullandı.

Bu durumda Özer Hurmacı’nın sezon açılışında yer alması, sezon öncesi Beşiktaş’la yapılacak Süper Kupa finalinde oynaması ve Avrupa Ligi ön eleme maçlarında da forma giymesinin zor olduğu ifade edildi.

(Yusuf Dursun - FANATİK)

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;1436537' Alıntı:
Bizim medyamızın haberlerine inanmıyorum diye boşa demiyorum..Neden mi.!

Son derece Asparagas Haber.!

Fanatik ' in haberi dikkatinizi çekerim.

Resmi siteden haber gelmedikçe itibar etmiyorum..! Sizde böyle haberlere itibar etmeyin.

Transfer haberi vs. olsa haklı olabilirsin.Ama bunun yalan haberini neden yapsınlar ki...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fanatik ' in iddasına göre bir haber bu dikkat ediniz..! Sadece iddaa geçerliliği ve kanıtı yok..O yüzden yalan haber..!

Muhtemelen de diğer gazetelerde çıkarsa klüp de yalanlayacaktır.. Özer hurmacı + Aykut Kocaman kendisi birince ağızdan söyledi imza töreninde..Gözlerimizle gördüklerimize , duyduklarımıza mı inanalım iddaa ile sallayan kişilere mi inanalım..Valla ben gözlerimle gördüklerime , duyduklarıma inanırırım.

Başkaları bu tür haberlere nasıl inanıyorsa orasını bilemiyorum..! Zaten Fenerbahçeli olan kişiler de inanmaz..!

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Ateş olmayan yerden duman tütmez. bence doğru haber

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Önüne gelen birşey yazıyor, birşey söylüyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dayısı Lemi çelik Best Fm de aynen böyle dedi arkadaşlar :

“Küçük bir operasyon geçirdi. Operasyon tamamı ile ilerdeki herhangi riskleri ortadan kaldırma adına yapıldı. 3-4 hafta sonra iyileşecek.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Koltuk değneklerini atıyorum

Fenerbahçemizin Ankaraspor'dan transfer ettiği Özer Hurmacı sağlık kontrolleri için geldiği Acıbadem Hastanesi'nde resmi sitemize açıklamalarda bulundu. Bazı gazetelerde yer alan haberlerde kendisinin ilk devreyi kapattığı ve belkide yeni bir operasyon geçiereceği yolundaki haberlerin gerçekleri yansıtmadığını açıklayan Özer Hurmacı "Koltuk değneklerimi 1 hafta sonra atıyorum ve çalışmalara başlıyorum" dedi. Önlem amaçlı küçük bir operasyon geçirdiğini ve denge için koltuk değnekleriyle yürüdüğünü söyleyen Özer Hurmacı "Son kontrollerim yapıldı. 1 hafta sonra belki takımla değil ama artık saha içi çalışmalarıyla kuvvet çalışmalarına başlayacağım. Eğer bu küçük operasyonu yapmamış olsaydım ileride aynı bölgede tekrar ayağımın kırılması söz konusu olabilirdi. Öyle yazıldığı gibi ilk devreyi kapatmış olmam söz konusu değil. Tekrar ameliyat olmamda söz konusu değil. Tesislerde kuvvet çalışmalarım başladı. Bir an önce sahalara dönerek benim için bunları yazanları utandırmak istiyorum" dedi.

3-4 ay oynayamacak diye haber verdiler..Yalan haber dedim..İşte kanıtı burada..İşkembeyi kübradan atmakla bu işler yürümüyor. :oke: Yukarıda yazdığım mesajlarının doğruluğunu bir kez daha görmüş olduk.

Fenerbahçe Resmi Sitesi.

erfc20

erfc20

Üye
heee ii o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...