Özenle ve İtinayla Seçtiğim 4 Muhteşem Fıkra

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Özenle ve İtinayla Seçtiğim 4 Muhteşem Fıkra
Bakan Yüzme Bilmiyor

Bir ülkede bir bakan,kendisini gazetecilere hiç sevdirememişti.Ne yapsa makbule geçmiyor,basın hergün kendisiylel uğraşıyordu.Artık canına tak etmişti ve "Öyle bir şey yapayım ki,gazeteciler mat olsun" diye düşünürken aklına bir fikir geldi.Bakanın bazı özel yetenekleri vardı ve bu yeteneklerinden birini kullanarak basın mensuplarını etkilemeye karar vererek bir basın bildirisi yaınladı:"Pazar günü saat 10:00^da bakan denizin üzerinden yürüyecek..."
Pazar sabahı saat 10:00 da tüm basın mensupları bildiride belirtilen yerde toplandılar...Bakan geldi ve elinde bastonuyla denizin üzerinde yürümeyebaşladı ve karşı kıyıya kadar da yürüyerek ilerledi...
Herkesin gözleri dehşetle açılmıştı Ertesi günü tüm gazetelerde şu başlık okundu:"Bakan yüzme bilmiyor!"

Enayiler Listesi

Adamın biri enayilerin listesini yaparmış.En büyük enayiyi liste başına ondan sonrakileri de alt alta sıralarmış.Günün birinde padişahı enayiler listesinin başında göstermiş.Padişah haberci göndermiş adamı çağırtmış.Padişah:
-Bire zındık sen beni enayiler listesinin başında göstermişsin!...
-Evet sultanım...
-Neden yaptın bunu?
-Siz falanca kişiiyi çağırdınız ona yüzbin altı verdiniz ve ona on tane Arap atı getir dediniz...
-Ne var bunda?
-O kişi gelmez sultanım
-Ya gelirse
-O zaman sizi siler onu listenin başına yazarım sultanım...

Postacı Amca

İki velet karar vermişler ki,bütün büyüklerin hayatlarında sakladığı büyük bir sırrı var.bir tanesi bu varsayımı denemeye kalkmış…
-“Anne ben her şeyi biliyorum.” Annesi-“Tamam anladım,al şu 1 milyonu babana hiçbir şey söyleme” demiş.Ufaklık çok memnun,babasına gitmiş:-“Baba ben her şeyi biliyorum!” Babası:-“Sus tamam,al şu 5 milyonu,annene hiç bir şey söyleme” demiş.Bizimki zevkten dört köşe,bütün büyüklere işleyen bir sistemi keşfetmenin keyfiyle…Ertesi sabah kapı çalınmış postacı gelmiş,ufaklık açmış kapıyı:-“Postacı amca ben artık her şeyi biliyorum.”Postacı bunu üzerine dizleri züerine çöküp,kollarını iki yana ayırarak
-“Madem öyle gel bakalım baban sana bir sarılsın!” demiş.

Eşek Boyamak

Kayseri’ye yeni gelen yabancı,ayakkabısını boyatırken boyacıya takılmış:-Siz Kayserililer eşeği boyayıp babanıza satarmışsınız.Nasıl yapılır bu iş?
Boyacı ,fırçayı sallamayı sürdürerek:-“İşte” demiş.”Eşeği böyle boyarız!”

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:D:D

jöly

Üye
:kop::kop:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
:oke:

Solamente

Üye
:kop::kop:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bakan Yüzme Bilmiyor

Bir ülkede bir bakankendisini gazetecilere hiç sevdirememişti.Ne yapsa makbule geçmiyorbasın hergün kendisiylel uğraşıyordu.Artık canına tak etmişti ve "Öyle bir şey yapayım kigazeteciler mat olsun" diye düşünürken aklına bir fikir geldi.Bakanın bazı özel yetenekleri vardı ve bu yeteneklerinden birini kullanarak basın mensuplarını etkilemeye karar vererek bir basın bildirisi yaınladı:"Pazar günü saat 10:00^da bakan denizin üzerinden yürüyecek..."
Pazar sabahı saat 10:00 da tüm basın mensupları bildiride belirtilen yerde toplandılar...Bakan geldi ve elinde bastonuyla denizin üzerinde yürümeyebaşladı ve karşı kıyıya kadar da yürüyerek ilerledi...
Herkesin gözleri dehşetle açılmıştı Ertesi günü tüm gazetelerde şu başlık okundu:"Bakan yüzme bilmiyor!"

POWER

POWER

Üye
Seçkin fıkralar teşekkürler :D

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Çok Güzeller Eline Sağlık:D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:kop::kop:süperler ya

tuba.dmn

Üye
:D:Dilki süperdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt