Özel Numara Sorunu Hakında

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ğüzel bir yaklaşım olmuş fakat onu sisteme geçirmek çok zor ugraşmazlar

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
uğraşmazlar tabi, toptan kaldırmak varken özel noyu

mek

Üye
selam
benim bildigim telle sekleter rogrammi inst. ediliyor
ve telle sekleter u nummara yanlis diye söylüyor imkan bu.

fenerbahce_097

Üye
arkadaşlar ben bu konu hakkında çook az bır bılgım var sıze daha sonra yardımcı olmaya çalışacağım.olay şu telefonunuzda e-mail adresınızın olması gerekıo.daha sonra bır takım ayarlar yapmak gerekıo.sonrada gızlı kışının araması beklınıyoo ve sonuç olarakta numara e-mail adresınıze gelıyoor.daha sonra geniş bilgi sunacağım

bjknemesis

Üye
yakında kaldırcaklarmış ama nasıl görücez inşallah!!!!

LowesTime

LowesTime

Üye
onu bilmiyorum ama gizli numarayla arayanin numarasini gösteren bi pro olursa güzel olur walla

gknky

gknky

Üye
böle bi program sadece ve sadece gizli istibarat servislerinde var
(m.i.t,f.b.i , c.i.a) gbi . ... .

eakbutun

Üye
arkadaşlar bi forum sitesinde daha yazmıştım şimdi burda da yazıyorum bundan 2 sene önce bi arkadaşım bana bi program yükledi ve bana bu prıogramın gizli noları gösterdiğini söyledi.ben tabi inanmadım kontrol ettim ve yemin ederim doğruydu.ve sıkı durun bu programın ismi fscaller ama sadece bir versiyon ve artık o versiyonu ber daha hiç bir yerde bulamadım arkadaşım da kaybetmiş sonradan öğrendiğim kadarıyle bu arada istenbulun bikaç semtinde telefoncu camlarında reklamlar görmüştüm gizli noları gösteren program bulunur diye bu da gerçek ben gözümle görmesem inanmazdım yemin ederim var böyle bişey

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
emin misin???

mali64

Üye
kardeş nokia kullanıyorsan eğer arayan numaraları kısıtlaya biliyorsun tercihler menusunden tüm gelen aramalar yerine gurub uluştur grublara çalsın diğerlerine çalmasın bukadar sorun çozulmuştur kolay gesinnn

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Ama o zaman kayıtlı olmayanların hepsi bana ulaşamaz ...ben sadece özelleri istemiyorum..

mdksamet

Üye
dostum ole bı program kesınlıkle var gızlıyı ve ıstedıgın numaralara mesgul tonu verıyo...blacklist diye hatırlıyorum eskıden kullanmıstım

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
blackrose, hatırladıgım kadarıyla anlatmaya calısayım:
blackballer ya da blacklist programlarını yukle, orda bıyerlerde hidden callers mode ya da benzeri bısı olması lazım.ya da list bolumunden blacklıst opsıyonunu sec.orada gizli no bolumunu aktıf et.
boylece senı gızlı nodan arayan olursa mesgule dusurur.
uzun zamandır kullanmadıgım ıcın tam hatırlamıyorum kusura bakma.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Sağol dostum ya deneyeceğim!!

Bıktım gerçekten çoğunluğu kıs!!

Arayanların ama maksat muhabbet olsun diye aradım yok sesin güsel!!!

Bilmem ne!!

Yeter yaa!!!

Bunu deneyeceğim!!!

Olmazsa numaramu değişcem!!

Sağol kardeş!!

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(DeRMaNTeS &#064; Apr 23 2006, 02&#58;54 PM) [post=321222]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
blackrose, hatırladıgım kadarıyla anlatmaya calısayım:
blackballer ya da blacklist programlarını yukle, orda bıyerlerde hidden callers mode ya da benzeri bısı olması lazım.ya da list bolumunden blacklıst opsıyonunu sec.orada gizli no bolumunu aktıf et.
boylece senı gızlı nodan arayan olursa mesgule dusurur.
uzun zamandır kullanmadıgım ıcın tam hatırlamıyorum kusura bakma.
[/b][/quote]
benim telefonda kurulu işe yarıyor

sense

Üye
call filter die bir program onu kullan istersen ben kullanıyorum ve gayet memnunum

plc_plc31

Üye
forumda war ama yerını bılmıyorum karıstır kardes gozume carpmıstı ;)

okaydemir

Üye
ya turkcell'liysen *253# yap bir daha arayamıyorlar (ücretsiz)

hacker185

hacker185

Üye
kardeşim özel numaralardan bıktıysan eger şöyle yap *253# yap özel numaraya kapa telefonu eger iptal etmek istersende #254# yap olurmu kardeş madem çok bıkmışsın programa gerek yok bence

okaydemir

Üye
ilk ben söyledim :D

Üst Alt