Özel Numara Sorunu Hakında

Sponsorlu Bağlantılar

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Özel Numara Sorunu Hakında
Arkadaşlar bildiğiniz bi program var mı?????

Mesela söle sizi her arayan özel numaranın meşgul tonu duyduğu yada ulaşamadığı cinsten...

Gizli numaralardan bıktım artık.... :S

yardım edin!!!

cazgir

Üye
İşletimcilere ait bir konu olduğu için şuan malesef yok yalnız bildiğim kadarı ile işletimcilerde bu olayla ilgileniyorlar, yakında kokusu çıkar sanırım

kikaksk

kikaksk

Üye
bu konu yaklasık her ay güncelleniyo sanırım su an gizli numarayı hiç bir şekilde öğrenemeyiz...vede öğrenmek için kesinlikle bi prograsm yoktur...

ve Mesela söle sizi her arayan özel numaranın meşgul tonu duyduğu yada ulaşamadığı cinsten

böle bi program bulursan banada haber verirmisin...

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
walla bi ara gizli kalktı artık sebekeler bu modu kaldırcak falan dendı ama somut bişe yok sımdılık sanırım

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Ya gerçekten bütün gizli numaraları kim olursa olsun görmek istemiyorum...

Ya beni arayan insanlara da sesleniyorum nden kimliğinizi saklıyorsunuz...

Böyle program olan bilen varsa sölesin siteye ekleyelim...

Bıktım :S

cazgir

Üye
Benden sana öneri cevap verme hiçbirisine nasıl olsa onlarda seni aramaktan vaz geçerler

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ya ne saçma konusmlar,arkadaslar özel numara gösteren program falan olmaz artık ugrasmayın

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(kikaksk &#064; Mar 11 2006, 07&#58;23 PM) [post=295375]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu konu yaklasık her ay güncelleniyo sanırım su an gizli numarayı hiç bir şekilde öğrenemeyiz...vede öğrenmek için kesinlikle bi prograsm yoktur...

ve Mesela söle sizi her arayan özel numaranın meşgul tonu duyduğu yada ulaşamadığı cinsten

böle bi program bulursan banada haber verirmisin...
[/b][/quote]

Gizli numarayı kullanarak arayanları hiç bir şekilde ortaya çıkartamayız diye bir şey yok. Mahkemeye dilekçe verildiği zaman öğrenilebiliyor ama mahkemelerin bu tür bir başvuruya kısa zamanda cevap vereceği şüpheli...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Millet beni yanlış anlamayın ben görmek istemiyorum....

Benim istediğim sadece onları engelleyecek black list gibi bi program ama

bütün özellere meşgul tonu versin yada ulaşılamıyor bunun gibi bişi istiyoırum :S

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Anladım seni black list o görevi yapıyor,ama nasıl yapılıyor unuttum walla

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Bilen Yok mu&#33; &#33; &#33;

Arkadaşlar bu programı bulan biri Y o k m uuu??????????????

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
S60 programlar bölümünde istenmeyen aramaları engellemek için bir program verilmişti; özel numaraları da engelleme özelliğine sahip olması lazım, ben öyle hatırlıyorum, istersen o programı bir dene.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Sağol hemen deniyorum

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
Amma uzatmışınız ha, adam görmek itemiyorum demiş siz nerelere çekmişiniz...Herkes amma meraklı kimin aradığını görmeye zaten özelden arıyorsa konuşmaya değmez

Dosyalar bölümünden:
*BlackList
*BlackBaller

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Ama olmadı gizli numaraları engelleyemiyorum nasıl oluyo tarif edebilirmisn???

scortle_1

Üye
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Mar 13 2006, 11&#58;26 PM) [post=296841]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ama olmadı gizli numaraları engelleyemiyorum nasıl oluyo tarif edebilirmisn???
[/b][/quote]
bende çok uğraştım olmuyor.

ulas1986

Üye
arkadaslar 2 yontemi var gizli numaradan birazda olsa kurtulabilmenin birincisi blacklist yada call control programlari ikincisi de internette arastirim.. symbian telefonu olan arkadaslar cep telefonundan e-posta ayarlari yapiliyo ozel numaraya telefon acmayinca mail adresinde kimin aradigini gorebiliyosun... ama bunu daha denemedim

enigma

enigma

Üye
ben şüphe ettiklerimi arıyorum. arama diyorum bir ay kadar rahat ediyorum tabiki bu çözüm değil. tek umut devlet yada operatorler

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
&#39;&#39;Ulas1986&#39;&#39; Eposta olayını biraz açarmısın

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
aslında özel noyu iptal etmemeliler bence, ama hat alırken bir şeçenek olabilir "özel nolar sizi arayabilsin mi arayamasın mı?" diye...sizde hayır derseniz size özel nonun ulaşımını engelleyebilirler...

Üst Alt