Ozan
Admin
Dostum "Sen Bilirsin" demek hoş degil, ben bilmiyorum sadece . Ben sadece görüyorum ve olanı söylüyorum hiçbir zaman ben bilirim, benim bilecegim iş modunda düşünmedim ve davranmadımSen bilirsin ...
ustad bir onerim olacak sadece albayları yukseltsek?? zaten biri gelipde tegmene yada cavus a pm atmaz 500 deilde 300 falanda yapsak iyi olur sonucta yukseltmis oluruzBaşımıza iş açmak anlamında bir durum yok zaten çünkü Edit butonuna basıp 200 silip 500 yapıp kaydedecegim tüm yapılacak bu ve 10 sn lik islem bile degil. Önemli olan bazı şeyleri prensip, ihtiyaç veya kurallar dahilinde uygulayabilmek.
Bu da olabilir zaten 22 Albay mı ne var....ustad bir onerim olacak sadece albayları yukseltsek?? zaten biri gelipde tegmene yada cavus a pm atmaz 500 deilde 300 falanda yapsak iyi olur sonucta yukseltmis oluruz
bence boyle en iyisi zaten panelden boyle bi ayarı yapmak adminimznde dedigi gibi cok kısa bir islemSalih Baba™;1909824' Alıntı:Bu da olabilir zaten 22 Albay mı ne var....
enes snn ihtiyacın var benim yok oyle dusun dusuk rutbeliler pm i napsınkiRütbeye göre pm saklama kapasitesi düşüncesi çok bencilce olur ... Bunun bir ihtiyaç olduğunu tekrar belirtiyorum
bu konuda haklısın kardesimProgram , oyun, tema vs vs paylaşan üyelerin rütbeleri genelde yüksek olmaz çünkü bir bölüme bağlıdırlar ...Rütbesi yüksek değil ama bu tür paylaşımlar hakkında geniş bilgiye sahiptirlerdir ve sürekli onlara pm yoluyla soru gelecektir ki bana bile geliyorAyrıca forumda sürekli aktif olan üyeler sürekli birbirleriyle etkileşim içinde oluyor , yeni arkadaşlıklar oluşuyor veya arkadaşlarla sohbet ediliyor ... Yani forumda aktif ve sevilen bir üye isen sürekli özel mesajla haşır neşir oluyorsun
dogrudur bence benim onerim en mantıklısı hic yoktan iyidirForumda çoğu kişiyi tanıyınca ınan ki yetmiyor
Bu çok adaletsizce olur ama sanki albaylara ayrıcalık tanınınmış gibi olur. Uzan vadede diğer üyelerde buna sahip olmak için mesaj kasarlar, konu kasarlar. Çöp konular, çöp mesajlar ortaya çıkar.ustad bir onerim olacak sadece albayları yukseltsek?? zaten biri gelipde tegmene yada cavus a pm atmaz 500 deilde 300 falanda yapsak iyi olur sonucta yukseltmis oluruz
usta tmm bu konuda haklısın ama avatar altı yazılarda ole degilmi sadece albay vb. grublar yazdırmıyormu?? ornegin maxi-metalist enes arkadasımz yazdırmıs ama ben yazdıramıyorum bnce buna benziyor..Bu çok adaletsizce olur ama sanki albaylara ayrıcalık tanınınmış gibi olur. Uzan vadede diğer üyelerde buna sahip olmak için mesaj kasarlar, konu kasarlar. Çöp konular, çöp mesajlar ortaya çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?