marist Üye mehmetxx99' Alıntı: konuyu sonuna kadr okudum. herkes cok anlamli seyler göndermis. Ne yalan söyleyiyim konuyu okurken duygulandim !!!!! Genişletmek için tıkla ... DuyguLandığın Şey Nedir Yaw .
mehmetxx99' Alıntı: konuyu sonuna kadr okudum. herkes cok anlamli seyler göndermis. Ne yalan söyleyiyim konuyu okurken duygulandim !!!!! Genişletmek için tıkla ... DuyguLandığın Şey Nedir Yaw .
yasinzz Üye anlamadım konu açıldığından beri herkes : şöyle yapman , bırakın bu işleri diyor. nerede bu şürtüşmeleri yapan ?
anlamadım konu açıldığından beri herkes : şöyle yapman , bırakın bu işleri diyor. nerede bu şürtüşmeleri yapan ?
Dereck Üye Doğru ancak bu tarz konuların burada açılmasınada siz müsade ediyorsunuz ve üstüne yöneticiler dahil yorumlarda bulunuyor..
Doğru ancak bu tarz konuların burada açılmasınada siz müsade ediyorsunuz ve üstüne yöneticiler dahil yorumlarda bulunuyor..
Quantal Quetzal Üye Kimliğinizi nickinizden oteye götürmeyin... Maxicep sınırlarında tabiki MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kimliğinizi nickinizden oteye götürmeyin... Maxicep sınırlarında tabiki MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.