Arkadaşlar, aldığınız numaralar daha önceleri kullanılmış kapatılmış ve tekrar 3-5 sene sonra satışa sunulmuş numaralar olabiliyor. Dolayısı ile numaramı nerden buldular tarzında bir düşünce, işleyişe ters düşecektir. Zaten numaranız muhtemelen yeni bir hat aldıysanız, daha önce kullanılmıştır. Kullanılmayan hatlar, oldukça değerli ve çok nadir şu an bunu operatörlerden teyit edebilirsiniz.
Kaldı ki mutlaka bir süper markete kayıt olduğunuzda, hastaneye dahi numaranızı verdiğinizde, süreç mutlaka numaranın paylaşılması şeklinde gelişebiliyor.
Yani beni de arada sırada su arıtma firmaları, klima kombi temizleme firmaları, faktöring firmaları vs arıyor. Bunların önüne maalesef geçilmiyor, geçmek için çok boş vaktin olması lazım. İlgilenmiyorum diyerek kapatmak benim kendi çözümüm. Bunların toptan tümünden rahatsızsanız, gsm kullanmayın. Şu an sanmıyorum ki rahatsız edilmeyen 1 tek insan olsun. O yüzden numaramı hiçbiryerde paylaşmadım gibi klişe bir cümle kurmanız çok mantıksız. Operatörlerde bile içerde çalışanların numaraları almadığı ne malum ?
İyi Forumlar