Özel Bi durum acil Yardım cok Acil HEMEN !!

Sponsorlu Bağlantılar

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Özel Bi durum acil Yardım cok Acil HEMEN !!
arkadaslar bi numaranın kimlerle msjlastıqını ve mesjlarda ne yazdıqını öqrenmek mümkünmü kolaymı ??? nasıl olur ?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar cwpp lütfenn :S

Lacrymosa

Üye
Mümkün değil. Azmeden yapabilir ama normal şartlarda imkansız.

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
eminsin dmi bak :)

peki müşteri hizmetinden falan öqrenebilrmi ??? kimle falan msjlastqnı no :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
operatörden isteyebilirsin sana vermezler..

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
mesajları falan ?

Turkcell müşteri hizmetinden kimle mesajlastıqını mesajları falan öqrenebilrmi ?

Turkcell müşteri hizmetinden kimle mesajlastıqını mesajları falan öqrenebilrmi ?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Süper ş.ifresi elinde olduğu sürece kiminle mesajlaştıgi numarayı görebilirsin.içeriğini göremezsin. Online işlemlerden kullanım detayı altında...

maktama

maktama

Üye
Operatörlerin müşteri hizmetlerindeki yetkili kişiler(supervisor) tüm mesajları, numaraları ve içeriklerini görebilir. Ancak öyle kafalarına göre bakamazlar, çünkü her bakma olayları sistem tarafından kayıt edilir ve izinsiz(mahkeme emri falan) bakılan her kayıt için hesap sorulur ve sonuç olarak tazminat ödeme ve işten çıkarılmaya kadar gidebilr. Yani operatörde Supervisor arkadaşınız olsa bile çok zor bir durum.
Atılan mesajlar akıllı telefonla atılıyorsa, belki bir program vasıtasıyla giden mesajın kopyasının sanada yollanması ayarlanabilir. Çünkü giden-gelen mesajın kopyasını hafıza kartına yedekleyen programlar var. Ama öyle bir program var mı, varsa karşı telefona nasıl kurarsın bilmiyorum tabiki(bir de fatura geldiğinde her mesajın sana da gönderildiğini görmesi de işini bozar sanırım :) ).

izmirligenc

izmirligenc

Üye
icerik gozukmez ama numara olarak ogrenelir

Üst Alt