Hiçbir şekilde sayaçtan kurtulamazsınStocka dönerken 4.2 knoxsuz olan romu kurup sonra kiesten 4.4e güncellesek knoxun durumu ne olur ? Deneydn oldu mu ?

md5 romun hash değeridir. Yani romda bi sıkıntı yasarsaniz bu değeri kontrol edin uyuşuyorsa sorun yok uyusmuyorsa romu tekrar indirebilirsiniz. Root sorunu için başka porta takip tekrar deneyin.MD5: 65C38FDDE96F91565DA027A6CD4AEBF4 ne oluyor acaba arkadaşlar ?cf auto rootu yüklerken işlem sırasında *get pit for mapping* yazıyor ve öyle kalıyor ??
ben beğenmedim hatalar mevcut mesela konuşma esnasında menüye dönünce siyah ekranda kalıyor uygulamalara giremiyorsun lazım olası tuttu tekrar kurdum yine aynı ve 5 e geri döndüm 5 bence çok çok iyi...

Ben denedim sorun yok.istersen yazılımı tekrar yükle.Ayrıca Full wipe yap.Mümkünse yedeğini alıp E hafızasınıda biçimlendir.Yani cihaz hafızasınıben beğenmedim hatalar mevcut mesela konuşma esnasında menüye dönünce siyah ekranda kalıyor uygulamalara giremiyorsun lazım olası tuttu tekrar kurdum yine aynı ve 5 e geri döndüm 5 bence çok çok iyi...
ben genelde full wipeleri yaparak kurarım ama tabi tel hafızasını biçimlendirmedim iki kere denedim ikiside aynıydı özellikle biri aradı galeriye bi resim attım yazılar olan yada rehberden bir numara bakacam menü tuşuyla dönüyorum siyah ekranda kalıyor başka ulaşma yolu var mı bilmiyorum ama bende sorun oldu...Ben denedim sorun yok.istersen yazılımı tekrar yükle.Ayrıca fu ll wipe yap.Mümkünse yedeğini alıp E hafızasınıda biçimlendir.Yani cihaz hafızasını

s4 teki gibi görev yöneticisi yok mu s5inkinde hafızayı temizle yokbenim telde antutu 5.1 de sonuç 31000 küsür çıkıyo ve not verified diyo neden acaba ?komple 5.2yi indirmek mi gerek değişen dosyaları kopyala yapıştır yapsak olmuyomu =)