Galaxy S4 i9500 OzcanRom v5.2 XXUGNH4 KitKat 4.4.2 [S5 FEATURES]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
donemessinki

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: emrh77
emrh77

emrh77

Üye
MD5: 65C38FDDE96F91565DA027A6CD4AEBF4 ne oluyor acaba arkadaşlar ?cf auto rootu yüklerken işlem sırasında *get pit for mapping* yazıyor ve öyle kalıyor ??

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
    Konu Sahibi
MD5: 65C38FDDE96F91565DA027A6CD4AEBF4 ne oluyor acaba arkadaşlar ?cf auto rootu yüklerken işlem sırasında *get pit for mapping* yazıyor ve öyle kalıyor ??
md5 romun hash değeridir. Yani romda bi sıkıntı yasarsaniz bu değeri kontrol edin uyuşuyorsa sorun yok uyusmuyorsa romu tekrar indirebilirsiniz. Root sorunu için başka porta takip tekrar deneyin.

• Beğen
Tepkiler: emrh77
emrh77

emrh77

Üye
peki deniyorumevt başka porttan aldı bu seferve teşekkürler yüklendi şimdi tadını çıkartalım OzcanRomun =)

osicik

Üye
ben beğenmedim hatalar mevcut mesela konuşma esnasında menüye dönünce siyah ekranda kalıyor uygulamalara giremiyorsun lazım olası tuttu tekrar kurdum yine aynı ve 5 e geri döndüm 5 bence çok çok iyi...

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
    Konu Sahibi
ben beğenmedim hatalar mevcut mesela konuşma esnasında menüye dönünce siyah ekranda kalıyor uygulamalara giremiyorsun lazım olası tuttu tekrar kurdum yine aynı ve 5 e geri döndüm 5 bence çok çok iyi...

Deneyelim :eller:

klavyeci

klavyeci

Üye
Ben denedim sorun yok.istersen yazılımı tekrar yükle.Ayrıca Full wipe yap.Mümkünse yedeğini alıp E hafızasınıda biçimlendir.Yani cihaz hafızasını

narbosimbo

Üye
arkadaşlar

5.1 de screen mirrorin deneyen var mı

bende dün öglen kurdum akşam samsung tv de bir deneyeyim dedim, sorunsuz şekilde çalıştı,

Anil-D

Anil-D

Üye
screen mirroring tam olarak nasil calisiyor

osicik

Üye
Ben denedim sorun yok.istersen yazılımı tekrar yükle.Ayrıca fu ll wipe yap.Mümkünse yedeğini alıp E hafızasınıda biçimlendir.Yani cihaz hafızasını
ben genelde full wipeleri yaparak kurarım ama tabi tel hafızasını biçimlendirmedim iki kere denedim ikiside aynıydı özellikle biri aradı galeriye bi resim attım yazılar olan yada rehberden bir numara bakacam menü tuşuyla dönüyorum siyah ekranda kalıyor başka ulaşma yolu var mı bilmiyorum ama bende sorun oldu...
screen mirrorin çalışıyor sorunsuzca bu romlarda imkansız çalışmaz orijinal olması gerekir gibi yorumlar okumuştum adamlar bu sorunu aşmış yapanın eline sağlık...
5.2 çıkmış bide onu deniyim bu rom olayı hastalık oldu :ehe:ehe:oley:kop2::kop2:

klavyeci

klavyeci

Üye
Bende de bi ara alt 2 dokunmatik tuşun ışıkları yanmamaya başlamıştı.Ne yaptımsa olmamıştı.Sonra yazılımı tekrar yüklemek zorunda kaldım.2. yüklediğimde tekrar o sorunu yaşadım.Sonra Ultra Güç tasarrufuna alıp tekrar normal moda döndüm sorun çözüldü.Tabi bu denk gele oldu.Bilinçli değil.Ama o sorunu yaşayanların bilgisi olsun.

emrh77

emrh77

Üye
konuşma esnasında home tuşuna bastığım zaman kara ekran geliyor menüye falan geçemiyoruz ??

Anil-D

Anil-D

Üye
5.2 cikti onu kur kardes sorunsuz o

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
    Konu Sahibi
v5.2 eklendi. Temiz kurulumu yapmayı unutmayın bazıları hata yaşayabiliyor. TWRP kullanın.

emrh77

emrh77

Üye
s4 teki gibi görev yöneticisi yok mu s5inkinde hafızayı temizle yokbenim telde antutu 5.1 de sonuç 31000 küsür çıkıyo ve not verified diyo neden acaba ?komple 5.2yi indirmek mi gerek değişen dosyaları kopyala yapıştır yapsak olmuyomu =)

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
    Konu Sahibi
s4 teki gibi görev yöneticisi yok mu s5inkinde hafızayı temizle yokbenim telde antutu 5.1 de sonuç 31000 küsür çıkıyo ve not verified diyo neden acaba ?komple 5.2yi indirmek mi gerek değişen dosyaları kopyala yapıştır yapsak olmuyomu =)

Öyle bi lüksümüz yok :D

aromadan s4 filemanageri seçebilirsin

emrh77

emrh77

Üye
saolasın üstad =)

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
    Konu Sahibi
stock menu key hatalı olduğu için v5.2 tekrar uplaod edildi, konu düzenlendi

emrh77

emrh77

Üye
dün indirdim şimdi tekrar mı indireyim güncel halini ? yoksa dündeki güncelmiydi

Üst Alt