Ozan'dan Arslansem'e tam 6 (altı) bloknot !!! Yok artık !!! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ozan'dan Arslansem'e tam 6 (altı) bloknot !!! Yok artık !!! :D
En iyi imza yarışmasında kazandığım 2 bloknot ya yolda çoğaldı ya da Ozan cömert davrandı tam 6 tane gönderdi
İsteyene cüzzi bi miktar karşılığı satabilirim
Şaka bi yana üniversite ortamında olduğumdan dolayı sağolsun Ozan fazla göndermiş.Arkadaşlarıma vermemi ve reklam olarak yayılmasını istedi ben de kırmadım kendisini gönder dedim teşekkür ediyorum tabii ki
Kıskananlar,benim niye yok diyenler,6 tane de bişey mi ben de koli koli var diyenler buraya

zaza

Üye
bende istiyorum olmuyor ki böyle

semihten böyle bişey beklerdim

......... bloknot'u olmuş tutmuş herkese yayın yapmış

SANKİ BEN OZAN ABİYE RİCA ETSEM OZAN ABİ BANA BLOKNOT GÖNDER DE REKLAM YAPİM DESEM GÖNDERMİCEK

Revengeful

Emekli Yönetici
benimde 6 tane var ne yani

Revengeful

Emekli Yönetici
ama 1 tane kaldı. diğerlerini dağıttım

DiaBLoS

Admin
Bu nasıl alınıyor .

zaza

Üye
küçük emrah'a bağlayacam şimdi

benim hiç bloknotum olmadı abi

Revengeful

Emekli Yönetici

bence ozan abiye bir rica ile alabileceğimizi düşünüyorum

Moderatörlerde zaten vardır, en azından isteyene gönderir Erol abide var mesela.
Ama Ozan abi de konuda yazdı "belli bir mesaj sayısına ulaşmış üyelere ve yarışma kazananlara" diye..

Moderatörlerde zaten vardır, en azından isteyene gönderir Erol abide var mesela.
Ama Ozan abi de konuda yazdı "belli bir mesaj sayısına ulaşmış üyelere ve yarışma kazananlara" diye..
aman yesinler..
Peri Kızı na gönderir bende ordan alırım

zaza

Üye
belli bir mesaj sayısımı dedin sen ne kadar mesela

bende arkas var.konteynır şeklinde bloknot.ama maxicep forum bloknotu daha iyi duruyor.
belli bir mesaj sayısına ulaşmış üyelere
çalışmalara şimdiden başlayım yaza 20000 mesaj atarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...