• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Öz Hakiki Romance Melodisi(mmc hintçe)

Sponsorlu Bağlantılar

neander

neander

Üye
    Konu Sahibi
Öz Hakiki Romance Melodisi(mmc hintçe)
Arkadaşlar selam, öğrendim nasıl yapıldığını ve hemen linki yazdım buraya, yorumlarınızı bekliyorum:))) Uzun zamandır arıyordum bulamadım sonunda youtubeden videoyu mp3 yapıp sesi arttırdım, harika bir melodi oldu, buyrun dinleyin...:yuru

--------------- Ekleme ---------------

beğenmemiş kimse yaw:))

• Beğen
Tepkiler: mavimaske, 01hakan, jaxep ve 5 diğerleri

avrupali

Üye
arkadasim harikasin, süpersin cok güzel
kac aydir bu melodiyi yüklemeye calisiyordum. allah razi olsun süpersin

neander

neander

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim, bende çok uzun zaman aradım ama aklıma bi kaç gün önce geldi videoyu mp3 yapmak:) beğendiysen sorun yok iyi dinlemeler, telefonda harika çalıyo hakikaten:yuru

y@ren

Üye
selam ben yaren senin mesajini you tube´dan aldim ama nasil dinleyebilirim bilmiyorum yardimci olurmusun?? ne yapmaliyim bu melodiyi dinlemek icin??? tsk

ha ha ha ha yyaptim yaptim harika
cok tesekkürler..................................müzik cok güzel tsk

ajk

Üye
bende youtube da buldum bu adresi bende cepe yükelemek istiyorum teşekkürler ilgine

neander

neander

Üye
    Konu Sahibi
Yaren iyi dinlemeler, nasıl harika değil mi:yuru:yuru:yuru

ajk; Yukarıdaki rapidshare linkine tıklıyorsun, sonrasını belki bilmiyorsundur diye yazıyorum... Önce linke tıkla gelecek sayfada bir FREE yazan bölüm var ona tıkla.Daha sonra geri doğru saniyeler çıkacak karşına bekliyorsun ve istenilen kodları oradaki kutucuğa yazıyorsun okeyliyorsun ve dinlemeye hazırlanıyorsun...

Yapamazsan haber verirsen eğer msn mi veririm yada sen e-mailini verirsen sana gönderirim arkadaşım...

Kürşat27

Üye
Bende Orjinali Var [ses Kalitesi DAHA İYİ(SÜPER DİYEBİLİRİM)] Isteyen Olursa Link Verebilirim.

Bu Arada Emeğine Sağlık Kardeşim

leiche

leiche

Emekli Yönetici
cok saol ya. süper paylasım. benim gibi cogu arkadasın işine yaradı saol:oke:

asepsi

asepsi

Üye
harika:oke:

neander

neander

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar, Kutsal 27 kardeşim, orjinali varsa çok iyi olur tabiki, istersen yayınla bu sayfaya, teşekkürler...

caner55

Üye
Bende Orjinali Var (ses Kalitesi Süper) Isteyen Olursa Link Verebilirim.

Bu Arada Emeğine Sağlık Kardeşim

linki gonderirmisin yada e-mailime ? cok sevinirim ..... ? E-mail >>> [email protected]
yada beni msne kayded:oke: orjinali super galiba bana yollarmisin ??... cok sagol!!!

Kürşat27

Üye
İŞTE ORJİNAL ROMANCE MELODİSİ...! BENDEKİ ADI GUİTAR MİX İSTERSENİZ DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ_!

LİNK :

SÖMÜRÜN_! Bİ TŞKYİDE UNUTMAYALIM AMA:oke:

Rica ederim arkadaşlar, Kutsal 27 kardeşim, orjinali varsa çok iyi olur tabiki, istersen yayınla bu sayfaya, teşekkürler...

Bu arada adım KUTSAL27 değil KURSAT27

neander

neander

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma aceleden heralde yanlış görmüşüz:)

ya bu arada benim romance yi indirmişmiydin, seninkiyle aynı zaten şimdi indirdim bende baktım, telefona attım aynı çalıyo yani. Bendekide aynıymış seninkiyle:)

007_kel

007_kel

Üye
emeğine sağlık

Kürşat27

Üye
Ewet Indirdim Seninki Biraz Hışırtılı çalıyodu

wentsislaf

wentsislaf

Üye
kardeş eline sağlık çok güzel bayadır arıyodum yalnız full mp3 olarak warsa sende linki yazarmısın rica etsem

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Paylaşım Için Saolasın :nargile:

yolcuselma

yolcuselma

Üye
kursat27 romance melodisinin orjinalinin linkini paylaşırsan sevinirim

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Melodi Için Saolasın :good: