Öz Baba 10 Aylık Kızını İnternette Satılığa Çıkardı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Öz Baba 10 Aylık Kızını İnternette Satılığa Çıkardı
Hatay'da, üvey babası T.O. (52) 8 yıl önce yakalandığı kanser hastalığına yenik düşünce üvey annesi N.O. (58) ile yapayalnız kalan T.A. (17), okulunu bırakarak annesiyle bir lokantada çalışmaya başladı. Kendisini küçük yaşta evlat edinen üvey annesiyle geçim sıkıntısı çeken T.A., 2 yıl önce, lokantada tanıştığı M.D. (27) ile evlenmeye karar verdi. T.A. aldıkları bu kararın ardından M.D. ile dini nikahıyla evlendi.


Henüz 15 yaşındayken evlendiği M.D.'den her gün dayak yediğini iddia eden T.A., çok kötü günler geçirdiğini söyledi. Eşinin evlendikten sonra durduk yere kıskançlık yaptığını, kendisine işkence ettiğini ileri süren T.A., "Evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım. Kocam benim hamile kalmamı hiç istemedi. Bu nedenle hamile kaldıktan sonra sürekli beni dövüp çocuğumu düşürmem için karnımı tekmeledi. Çok kötü hakaretler etti" dedi.


Eşinin, çocuk olduktan sonra eve de çocuğa da bakmadığını öne süren T.A., M.D.'nin, 10 aylık kızları C.N.D.'yi sanal ortamdaki sohbet programları üzerinden çocuğu olmayan zengin ailelere ev, araba ve iş yeri karşılığında pazarlamaya çalıştığını iddia ederek, şunları söyledi: "Son zamanlarda kocamın psikolojisi iyice bozulmuştu. Beni sürekli dövüyordu. Artık para yetiştiremediğini ve çocuğu da sevmediğini söyleyerek, çocuğu zengin kişilere satmaya çalışıyordu. Zengin işadamlarıyla görüşüp ev, araba ve iş yeri karşılığında satmaya çalıştı. Buna izin vermeyince çocuğumu kaçırdı. Ben de polise haber verdim. Polis çocuğumu bulup bana getirdi. Eşime de 6 ay evden uzaklaştırma cezası verildi."

Bebeğini aldıktan sonra artık eşiyle aynı çatı altında kalamayacağını anladığını belirten T.A., annesiyle birlikte bebeğini alıp Hatay'dan Adana'ya kaçtıklarını anlattı. Adana'ya geldikten sonra çok kötü günler geçirdiklerini, akrabalarının bile kendilerini eve almadığını ifade eden T.A., bir evin kümesinde annesi ve kızıyla birlikte yaşamak zorunda kaldıklarını, daha sonra bir hayırseverin kendilerine ev tahsis ettiğini söyledi. T.A., "Çocuğuma mahalleli bakıyor. Biri sütünü, biri mamasını, biri bezini alıyor.

Annemle benim çocuğuma bakacak maddi gücümüz yok. Ben kafamı sokacak bir ev, bir de geçinebilecek kadar para kazanabileceğim bir iş istiyorum" diye konuştu. T.A., kocasının kendisinin nerede olduğunu bilmediğini, öğrendiği takdirde çocuğunu yine alıp satmak isteyeceğini belirterek, çok korktuğunu ifade etti.


Anne N.O. ise, kızının çok kötü günler geçirdiğini, damadının 10 aylık torununu satmaya çalıştığını ileri sürerek, "Damadım kızımın çok kötü günler geçirmesine neden oldu. 10 aylık torunumu sanal ortam üzerinden satmaya çalıştı. Artık bıktık ve torunumu alıp kızımla birlikte kaçtım" dedi.
 


c3r3n

c3r3n

Üye
yazıklar olsun...
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ne insanlar var ya... (Kızgın)
Ne insanlar var ya... (Üzgün)
Ne insanlar var ya... (Mutlu)
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
tam bi vicdansızlık hiçbişey diyemiyeceğim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt