Oyunlarım Nası :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesutgaga

mesutgaga

Üye
TEŞEKKÜRLER telefon rootlu zaten :) oh be bu iş tamamdır :D

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Peki hangi romu yüklim :D bari bunuda de :D

ugur1000

ugur1000

Üye
He ya ama ayarı düşürdüm kasma çok az oldu :D shadowgun deadzone çok kasıyo ama lowda bile :hmmm
oyunlar güzelde benim xperia tipoda hiç kasmıyor :D mediumda hemde ama görüntüde kayma var
benim oyunları göstersem dudağınız uçuklar hepsini dersanenin wifisinden indirdim dahili depolama 2 gb doldu :D

- - - Eklendi - - -

Galaxy S3

[/URL][/IMG]

s3 olduğunu çözünürlükten anladımda oyun sayısı çok az :) ben hemen sıkılırım :D

Türe

Türe

Üye
oyunlar güzelde benim xperia tipoda hiç kasmıyor :D mediumda hemde ama görüntüde kayma var
benim oyunları göstersem dudağınız uçuklar hepsini dersanenin wifisinden indirdim dahili depolama 2 gb doldu :D

- - - Eklendi - - -

s3 olduğunu çözünürlükten anladımda oyun sayısı çok az :) ben hemen sıkılırım :D

Bende sadece 2 tane oyun var onu napsak :hmmm :ehe

Okul basladigi icin pc deki oyunlari sildim sonra da telefona yazilim attim

by*cambaz

Üye

- - - Eklendi - - -

okul olduğundan az oynuyorum hem de başka oyun indirmek istemedim hoşuma gidenler bunlar :D

ugur1000

ugur1000

Üye

Bende sadece 2 tane oyun var onu napsak :hmmm :ehe

Okul basladigi icin pc deki oyunlari sildim sonra da telefona yazilim attim

biri kesin angry birds tür :D en güzeli iki oyun sıkılıp kapatıyon telefonu :D ben okadar yükledim silmeye kıyamıyorum titanium backup ile yedeklerinide aldım delirirsem geri yüklerim :D

Türe

Türe

Üye
biri kesin angry birds tür :D en güzeli iki oyun sıkılıp kapatıyon telefonu :D ben okadar yükledim silmeye kıyamıyorum titanium backup ile yedeklerinide aldım delirirsem geri yüklerim :D

Hayir :) Ben angry birds serisini symbianda ve ilk android deneyimimde bitirdim.

OFM ve Beat Hazard :good:

Legendary.

Legendary.

Üye
Androidim olaydı eyiydi :dry:

Legendary.

Legendary.

Üye
Yemişim S3'ü Ace alsam bile yeter :sirit:

Legendary.

Legendary.

Üye
E71den Aceye geçmek nasıl olur süleyman :zzz:

:)

• Beğen
Tepkiler: ugur1000
Legendary.

Legendary.

Üye
Soğudum şimdiden almıyorum ace felan :ehe Forever E71 :D

Türe

Türe

Üye
:ah yine sacma olur :ehe

Babamda gio vardi ve cihaz verdigin paraya degmez yani android alacaksan minimum 1000 lira

• Beğen
Tepkiler: by*cambaz
Legendary.

Legendary.

Üye
Haklısın tabi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt