Oyunları TÜRKÇE yapmak istiyorum,yardım edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Oyunları TÜRKÇE yapmak istiyorum,yardım edin...
arkadaşlar ben java oyunları türkçe yapmak istiyorum bir prosu filan warmı bunun???

• Beğen
Tepkiler: koddo ve Maxis_

Da®kness

Da®kness

Üye
Java oyun ve uygulamaları editlemek zahmetli ve emek isteyen bir iştir. Aradığın bir pc programı mı ? Yoksa telefonda kullanmak istediğin bir uygulama mı ? Bu konuda forumda daha önce açılmış konular var. Onlara bakabilirsin.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
JavaLar symbiana göre daha zordur ve üstteki arkadasın dediği gibi daha çok zahmet ister :)
tavsiyem ise eğer Türkçeleştirme işlemlerine yeni başlıyorsan symbian oyunlar ile başla :) :)
işi çözünce javaLara geçersin :ehe

anLatım Burada Buyrun ....

MaxiCep.Com - Bilgilendirme

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
tşk.

--------------- Ekleme ---------------

bunlar sis prolar ben tlefonlar s603rd:(
zhntx die pro yükledim içerik okunuyor dior we halaa okuyor:D

Da®kness

Da®kness

Üye
jar dosyasının içeriğini çıkardın mı? Bazı oyunlarda metinler .class dosyalarında olmayabiliyor. Dosyaları hex editörle tek tek inceleyip ilgili satırları bulman gerek. Oyundan oyuna hex satırları editleme yönünden farklılık gösterebiliyor. Bazıları kullanılan karakter sayısını azalttığında/artırdığında hata verebilir. Bazıları türkçe karakter kullandığında hata verebilir. zntxhan çalışmıyorsa Xplore dosya yöneticisinde bir hex editör olacak bir de onu dene bakalım. (Xplore yi ben hiç denemedim)

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
:( :(

By Ali

By Ali

Üye
:):oke:

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
hex editörle .rsc uzantılı dosyalarımı düzenleyecez???

we .class dosyalarını nasııl editleyeceiz yaw bu zntxhandan başka doğru dürüst rsc editor yokmu s60 3rd için:(

Da®kness

Da®kness

Üye
zntxhan ile bir kaç uygulamaoyun/ var türkçe yaptım. Mobyexplorer, Tank oyunu, Mtv irc sohbet programı. Bunların dışında ilgi görmeyeceğini düşündüğüm (paylaşmadıklarım) supermario, supermario lost level, tavla(g.a.m.e_l.o.f.t), asterix gibi oyunlar var.

Java uygulamalarda rsc dosyası olmaz. Satırları arayacağın dosyalar, .class , .lang yada uzantısı olmayan dosyalar.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
abbi hangi dosyayı açacaz ben şimdi hangi dosyayı hex ile açacam yardım:( inan bi ara 6600 almayı düşündüm...
msnem:[email protected]:oke:

Da®kness

Da®kness

Üye
Benim bildiğim daha iyi bir program yok. Bence güzel bir program. Bilgisayarda edit yolunu tercih edebilirsin.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
abi msnye e mail at bizim ewde teyzem war o yatıo pcde onun orda rahatsız etmeyeyim diorum ii akşamlar hayırlı kandiller...

Da®kness

Da®kness

Üye
edit yapmak istediğin oyunun adı ne ? Forumda var mı?

Dosyaya ulaşmamı sağla sana dosyayı bulayim

Amacım seni biraz olsun eğitmek

Neyse iyi kandiller.

maxibrk

maxibrk

Üye
Burdan böyle yazmayla anlatamazsınız ki :D o kadar kolay değil

mustafa19

Üye
dostum yeni çin malı telefonlar var yani sana gülmesinler bende zamanında yaptım ama şimdi matsu t828 kullanıuyorum tavsiyemdir saygılarımla:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...