Oyunlardaki Resimleri Nasıl Değiştirebilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlardaki Resimleri Nasıl Değiştirebilirim ?
Bazı oyunların içinde jpg dosyaları oluyor ve böylece oyunun resimlerini değiştirebiliyoruz.Resimleri derken Battlefield 3 , F1 2011 , NBA 2K12 gibi yaptığım oyunlar vardı. Bu oyunları bu şekilde yaptım. Fakat diğer oyunlarda jpg dosyası olmuyor. Ve resimleri değiştiremiyoruz. Bilen varsa oyunların içindeki resimleri nasıl değiştirebilirim? Örnek başlangıç görüntüsünü vs.. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.. Kısa süre içinde yardım ederseniz sevinirim.. Nasıl değiştirileceği hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. Böylece farklı oyunlar görebilirsiniz forumda !

uchukkachhikk

Üye
arkadaşım bi program var bununla png,jpg,gif vs resimleri düzenleyebilirsin diye biliyorum umarım işini görür buyur link

aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Oyunların başlangıç görünütüsünü nasıl değiştirebilirim ? Brothers in Arms Art of War , NBA Pro Basketball 2009 , Formula Extreeme gibi oyunların içinde jpg dosyaları vardı. Ve değiştiriliyordu. Fakat çoğu oyunda jpg dosyaları olmuyor. Resim düzenleme değil de resimleri nasıl değiştirebilirim ? Bilen varsa lütfen yardım etsin arkadaşlar..

aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ?

karsiyakali355

karsiyakali355

Üye
bence sana haksızlık ediyorlar bu kadar güzel oyun paylaşan ki forumun bence en çok oyun paylaşanı ve bu işi çok adamakıllı yapanısın çünkü hiç kırık link yok biALLAH'ın kulu oyun yok diye şu konuya mesaj atmaya bile uğraşmamış. Ben de senin gibi yapıyordum jpgyi değiştiriyordum ama senin söldiğin gibi ya jpgsiz olanlar bunun için bence google da hex editor u bir araştır istersen ya da daha çok insanı bu konuya çekebilmek için konunun adını değiştir mesela GAMELOFT 2014 OYUNLARI:islik

KENGERLI_OGLU

Üye
Kardesler pes2011.jar oynum var icinde .jpg dosyasi yok amma onu degistirmek icin bir program onu yazarsaniz sevinirim.

aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Biz de onu öğrenmek istiyoruz zaten..

Hasan

Üye
büyük bi ihtimal .class gibi dosyaları çıkartmak için pro vardır oyunların içerisindeki resimleri çıkartmak için ama bi araştırmak lazım :)

femtv

Üye
xplore dan oluyor

SHS

SHS

Üye
jar editor le parçalayın, .png resimler olur ama tek tek bakmak gerekir resimlere çünkü oyunun karakterleri falan ile ilgili olanlarda var:hmmm ama pes parçalanır mı denemedim, çoğu oyun parçalanmıyor:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt