Oyunlara data yüklemeden önce okuyun(GPU'nuzun hangisi olduğunu öğrenin)

Sponsorlu Bağlantılar

ali.hasret58

Üye
kardes ben ace plus kulaniyorim onunki hangi tur oluyor peki

theflames

Üye
galaxy note 2 aldım.hangisi oluyo? oyun indirirken neye dikkat etmem gerekir?

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
tegrada nokia 808 i unutmuşsun

theflames

Üye
yokmu bilen note 2 nin hangisi olduğunu?

bybeyazz

Üye
huawei ascend p1 bunu nasıl değerlendirdiniz acaba güzel olmus emegine saglık

besim.farhan

besim.farhan

Üye
s3 mini?

mel1h45

mel1h45

Üye
andreno 200 nasıl dır

Rascalonex2012

Üye
samsung galaxy note 2 işlemcisi hangisi oluyor sadece normal note yazılmış galiba yada ben bulamadım cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

lazye

lazye

Üye
arkadaşlar note 2 mali400 yani (mali),s3 mini de (mali) arkadaşım 808 tegrada olmamasının sebebi sadece android telefonları için gpuları yazmış ...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar en iyiden kötüye doğru sıralama adreno 225,mali 400,tegra 3,powervr
Aslında mali 400 adreno 225 hemen hemen eşit ama adreno oyun konusunda daha iyidir... Tegra 1,2,3 hepsi gayet iyi sonra powervr buda iyi sayılır,bide adreno 205 var buda şimdilik yeterli ama gelecekte(3-6 ay) yeterli değil,adreno 200 en kötüsü zaten ace,mini,mini 2,tipo falan bu tellerde kullanılıyo...bide broadcom var. Bu s^3 te kullanılıyo... Bu adreno 205 ten sadece oyun anlamında kötü,diğer yönlerden adreno 205 ten daha iyi... (yani adreno oyun konusunda çok iyi,mali çok ideal,tegra yeterınce ıyi,powervr iyi sayılır)

isomega

Üye
LG Optimus L5 hangi gpu ?

lazye

lazye

Üye
adreno 200 ama o telefonda most wanted batfield 2 gta 3 ve aspalt 7 yi açıyor yanlış bilmiyorsam youtubeda videolarını izleyebilirsin.

scatman808

Üye
arkadaşlar konu çok güzel olmuş ama galaxy s duos u bulamadım

mars2032

Üye
sgx power iyi sayılır demişler yahuu şu anda en güçlü gpu lardan biri 543mp4..sony psp vite o kaliteli oyunları bu gpu ile sağlar..tegra olayına gleince nvidia tegra konusunda çok başarısız oldu..özellikle işlemciyi tek kanaldan beslemesyi diretmesi fiyasko ile sonuçlandı kendileride kabul etti tegra 4 çift kanal destekli olacak..mali 400 başarılı adreno 320 şu anda zirvede fakat herkes mali 6xx ile bu tahtın el değiştireceğini söylüyor..aslında mobil gpu lar arasında güç bakımından pc lerdeki gibi bir uçurum söz konusu değil..şu andaki android oyunlarda başarıları hemen hemen aynı..bence önemli olan mobil cihazlarda kullanılan işletim sistemlerinin akıcı olması..

EasyPad

Üye
Exper EasyPad E7han 7'' Lütfen Neyi destekliyor bi söylermisin

ARGEMAN

ARGEMAN

Üye
note 2 nin ki nedir listede yokda ?

-sss-

Üye
Xperia Go yoook

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş PowerVR gpu ii midir

Preloader

Preloader

Üye
Beyler benim tablet mali400 gpu var.Gta 3`ü indirmek istiyorum.Ama mali seçeneği yok.Adreno 255 indirsem çalıştırır mı?

trex0022

Üye
Note 2 Hangi Formatta yazılmamışta

Üst Alt