Oyunlar save dosyalarını nereye kaydediyor?????(Acil!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

karabasan05

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlar save dosyalarını nereye kaydediyor?????(Acil!!!)
arkadaşlar e63 telim var ve telimin yazılımını güncelliyecem. Aynı zamanda hafıza kartınıda biçimlendircem ama real football manager 2010 oyununu hafıza kartuna yüklemiştim peki bu oyunun save dosyalarına nasıl ulaşıp kopyalayabilirim bugün bu işi bitirmem lazım bilen acil yardım etsin...:nono::nono::nono:

Flashtecker

Flashtecker

Üye
konu yanlış yerde, mod arkadaşdan ilgili yere konuyu taşımasını istermisin.

karabasan05

Üye
    Konu Sahibi
ok taşınmış zaten bir bilgisi olan var mı??????????

Emre ŞENDURAN

Emre ŞENDURAN

Üye
.. senin telefonunda dosya yönetici programı war mı ? yada hafıza kartını bilgisayara okut orada bilinmeyen dosya biçimleri olması lazım senin oyununun kayıtlıu olduğu dosyanın içine göz at orada bulacagına eminim

Da®kness

Da®kness

Üye
Biraz geç kalmışım ancak yinede yardımcı olmak isterim. Java oyunlar için; hafıza kartında kurulu ise dosya yönetici bir program ile [ E:\system\MIDlets ] dizinine git. Bu dizindeki klasörlerde rms.db dosyaları java uygulama -oyunlarının kayıtlı verilerini içerir. izlenecek yol e63'te farklılık gösterir mi bilmiyorum. Ancak özetleyecek olursak rms.db dosyaları java uygulamaların save dosyasıdır diyebiliriz. Aynı dizinden java uygulamaların yükleyici jar, mevcut ise jad dosyalarınada ulaşılabilir.

tuncer24138

tuncer24138

Üye
sanırsam.sistem-midlets'ten oyunu bulup orda.....rms.db olması lazım kardeş

Üst Alt