Oyundan anlayan gelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Mass 3 Effect bir bak derim güzel oyun.

onu benim emektar kaldırır mı acaba

- - - Eklendi - - -

çok teşekkürler bakıyorum

aleranol

Üye
ben prototype i çok sevdiçimden önerdim. Aslında silahsız gibi gözüksede askerden silahi alıp gaba basmak yetiyor. Fps sıkıyor bir süre sonra beni. Bence senide sıkar o kadar oyun.

acuxx

Üye
ben prototype i çok sevdiçimden önerdim. Aslında silahsız gibi gözüksede askerden silahi alıp gaba basmak yetiyor. Fps sıkıyor bir süre sonra beni. Bence senide sıkar o kadar oyun.

Prototype 2 daha güzel

lolaman

Üye
Counter Strike 1.6 Call of Duty Mw3 oyun %50 de bitiyor gerisi yok 2 günde bitirdim oyunu öldü makarov.Assasin's Creed Revelation,Cross Fire,DC Universe Online Live Zombi Rock daha var benim pcde ama onlar fps veya rpg değil skyrim öneririm bende oynamadım ama güzele benziyor

"special ops the line" oyna sonra ban özzelden yaz böyle oyun varmı daha diye :P

Half life serisini bitirmeyen biri, kendini kessin doğrasın. Half life pc oyunlarının anasıdır.

Tepkiler: fatih54102
su anda en iyisi skyrim tamamen rakipsiz

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
dostum mw3 %50 de bitmiyor senaryo normal vaziyette sonlanıyor easy de oynarsan %50 olur tabi veteranda oynayacak olursan %100 bitmiş olduğunu görürsün

FT3

Üye
mirror edge , aşik olacaksin bu oyuna youtube gibi sitelerden gameplay videolarini izlersen sende hak vereceksin bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...