Oyuncu yada manken olmak ister miydiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
Oyuncu yada manken olmak ister miydiniz?

Soru gayet açık aslında sebepleriyle açıklarsanız sevinirim
:ehe

- - - Eklendi - - -

peki :pro:

ümran

Üye
oyuncu ,havası yeter :)

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Oyuncu olmak isterdim.

doctorrr

doctorrr

Üye
Gösteri dünyasında olmak istemezdim. ''There is no business like show business'' deniyor ama yok e-e hayır :lac:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
oyuncu olmak isterdim ama sonrası apayrı dünya.

maxirabit

maxirabit

Üye
Ne oyuncu,ne manken insan oluyum de o yeter:)
Yakınımda ki,bir insana bile karşıydım manken olmasına,hepte söylerdim.
Kendimi ele alırsam,doğru düzgün kendime yeticek,bir baltaya sap olucak şekilde iş'e atılıyım gerisinden zaten zamanla gelir.
O yüzden oyunculukmuş,makenlikmiş,futbolculukmuş vs vs öyle işler bana gelmez.7 yıl profesyonel basketçiydim ama bu işler böyle yürümez dedim. Devam etseydim dahada fazlası olucaktı,tabi herşeyin fazlasıda güzel değildir diyip tadında bıraktım:)
ha yapan olur,burnun dikine gider, yoluda açık olur:)

Kerim.

Kerim.

Üye
Hayir istemezdim.disarda bi rahat dolasamazsin

Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
Ne oyuncu,ne manken insan oluyum de o yeter:)
Yakınımda ki,bir insana bile karşıydım manken olmasına,hepte söylerdim.
Kendimi ele alırsam,doğru düzgün kendime yeticek,bir baltaya sap olucak şekilde iş'e atılıyım gerisinden zaten zamanla gelir.
O yüzden oyunculukmuş,makenlikmiş,futbolculukmuş vs vs öyle işler bana gelmez.7 yıl profesyonel basketçiydim ama bu işler böyle yürümez dedim. Devam etseydim dahada fazlası olucaktı,tabi herşeyin fazlasıda güzel değildir diyip tadında bıraktım:)
ha yapan olur,burnun dikine gider, yoluda açık olur:)

başkasının manken olmasına niye karşısın onu anlamadım. adamda tip, boy, fizik vardır değerlendirmiştir.

zombaka

zombaka

Üye
mankenle çıkmak isterim

larten123

larten123

Üye
Oyuncu olmak isterdim

saranghaee

saranghaee

Üye
müzisyen olmak isterdim.

Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi

Sevgilin ''ben manken olucam'' dese ne derdin ona:)

tamamda sen istemezsin, ben istemem ama başkasına göre normaldir yani ben sadece başkasının düşüncesine karşı olduğun için söyledim :)

maxirabit

maxirabit

Üye
tamamda sen istemezsin, ben istemem ama başkasına göre normaldir yani ben sadece başkasının düşüncesine karşı olduğun için söyledim :)
Bir tek ben değil de kimse,kaldıramaz yada kabul edemez onu yani bu da hayatın acımasız gerçeğidir:)
Erkeğe sevgilisi onu derse dünya başına yıkılır,onu son bekleyeceğin insan olduğundan:)
Aslında bir soru sordum da işte o sorunun cevabı kolay verilmez,ben bile yutkunarak sordum:blush:

• Beğen
Tepkiler: Razzers
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Küçük işler sarmaz :islik

Ne oyuncu ne de mankenlik bana göre değil aslında tam manken olacak adamım ama yok bana göre değil :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
Oyuncu derim.Dizilerde,filmlerde oynamak para ve magazin felan çok merak ediyorum :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
he bak unuttum ben radyocu olmak isterim yaaanii ola da bilirim :hmmm istiyorum yani :)

• Beğen
Tepkiler: Razzers

Üst Alt