Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OyunOyun Yükleme Adımlarını Anlatırmısınız
Sponsorlu Bağlantılar
kuassar
Üye
Konu Sahibi
Oyun Yükleme Adımlarını Anlatırmısınız
arkadaslar ne kadar su oyun yüklemeyi anlatsanız da su sd dosyalarını anlamıyorum sd 320 m 1 saate iniyo apk 1 saniyede iniyor yardım edin (bide oyun önerin bana tel: s3 (calısan oyun önerin) )
ahmetkartal
Üye
Apk oyunu acmaya yarıyor oyunun asıl dosyaları görseli müziği vs sd dedir onun icin boyutu buyukturAsphalt 8,mc3,mc4 Gladiator
Invoke
Üye
Aslında böyle değil ama basitçe anlatayım apkyi kısayol gibi düşün. SDyi de yerel disk c deki dosyalar gibi. C: dekiler olmazsa kısayolun işe yaramaz değil mi? Bu yani. Bazı oyunlarsa o kadar ayrıntılı değildir ek dosyaya ihtiyaç duymaz. Direk kısayolu atarsın masaüstüne çift tık açılır Bu yani
Aslında böyle değil ama basitçe anlatayım apkyi kısayol gibi düşün. SDyi de yerel disk c deki dosyalar gibi. C: dekiler olmazsa kısayolun işe yaramaz değil mi? Bu yani. Bazı oyunlarsa o kadar ayrıntılı değildir ek dosyaya ihtiyaç duymaz. Direk kısayolu atarsın masaüstüne çift tık açılır Bu yani
Apkye tam olarak kisayol demesek de installer desek? Apk sayesinde apk icindeki dosyalari cikartip kurarsin. Sd Data da oyun buyukse android/obb android/data gameloft/ games/ gibi cesitli yerlerdeki medya dosyalaridir.
PME 4L
Üye
Apk dosyası ile kurulum yaparsınız sd dosyalarıda oyunun açılması için gerekli bilgilerin bulunduğu dosyadır.Resimler videolar haritalar sesler filan.Gpk is bu ikisinin tek bir dosyada bulunmuş halidir gpk yükleyici ile kurulur apk ve sd ile uğraşmazsın