oyun yapçam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FurkanCan2001

FurkanCan2001

Üye
    Konu Sahibi
biz 12 yaşındayken sokakta top oynardık,uygun kitaplar okurduk, android, telefon falan anlamazdık, gerek yoktu zaten...

- - - Eklendi - - -

küçük bir not:Forumlarda büyük harfle yazmak hoş karşılanmaz
sen niye herşeye karışıyon abi?yaşını bilmiyom abi diyom?niye mesaj sayını yükseltmek için boş boş mesajlkar atıyosun sanane?

x-scarface

x-scarface

Üye
şu capslock'u kapat da yaz abisi sopa:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bende 12 yaşındaymışım ilginç :hmmm

Harbi makaraya almayın artık çocuğu eskidrlen bende öyleydim :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Sakin ol şampiyon.Oğuzhan hakkında böyle konuşamazsın.Adam gibi adamdır o :ünlem:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
FurkanCan2001

FurkanCan2001

Üye
    Konu Sahibi
oğuzhan kim?

Legendary.

Legendary.

Üye
Kabız Civciv.

Burdaki ortama alıştığın zaman,kişileri tanıdığın zaman pişman olacaksın bu yazdıklarına ;)

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
Tamam yaa üzerine gitmeyin arkadaşın. :P:

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben mesaj sayımı artırmaya çalışıyormuşum :aha:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
x-scarface

x-scarface

Üye
Belli patlıcan gaz yapmış oğuzhanım :d:

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sabah tavuk kesip yüreğini yemiş bence :P:

gekic43

Üye
yanliz kabiz civciv nick cok hosuma gitti 10sn lik bir kahkaga kDar:D

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
fazla uzadı bu konu bence ;)

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Beni sakın yanlış anlamayın ama bu yaptığınız hoş bir şey değil bence hele de oğuzhan :zuhaha: 12 yaşında bir çocuk diye böyle dalga geçmeyin çocuk nerden bilebilir böyle bir şeyin mümkün olmadığını doğru düzgün açıklasanız
FurkanCan2001
Sende biraz saygılı konuş onlar senin abin yaşında :D

Kendimi admin gibi hissettim :)

ka_za

ka_za

Üye
AYIPTIR GÜNAHTIR YA 12 YAŞINDAYIM YA BU MU ABİLİĞİNİZ BU MU SEVİYENİZ?SADECE ARANIZDAN 1 TANE İNSAN GİBİ İNSAN İNSAN EVLADI ÇIKTI YAŞI KÜÇÜK DEDİ.ABİM SANA SAYGIM SONSUZ!

BU SÖYELEYEECEKLERİM BENİ SAVUNAN ABİM DIŞINDAKİLER İÇİN GELSİN! SİZ HİÇ Mİ 12 YAŞINDA OLMADINIZ?HİÇ Mİ SAÇMALAMADINIZ?HİÇ Mİ BAŞKASI GİBİ OLMAK İSTEMEDİNİZ?HE SORARIM SİZE?BU MU SİZİN ABİLİĞİNİZ İNSANLIĞINIZ?AYIPTIR GÜNAHTIR BE YAZIKTIR BE.NEREYE GİDİYOSUNUZ EEEEY GENÇLER EEEEY İNSANLAAR?Bİ İNSANLA DALGA GEÇMEK BU KADAR BASİT Mİ?GÖRENDE ATOMU SÖKÜP BAŞTAN TAKIYONUZ SANCAK NE EGOLU ADAMLARSINIZ YA.ALT TARAFI ALO DİYON İKİ OYNUYON BİTTİ.BU MU SİZİN İNSANLIĞINIZ KENDİNİZDEN KAÇ YAŞ KÜÇÜK BELKİ HATTA VE HATTA KENDİ YAŞITINIZ KİM BİLİR?MESELA BENCE WEEWOO VE KABIZ CİVCİV 11 12 YAŞLARINDA.BU MU YANİ İNSANLIĞINIZ?

ama ben yılmayacağım ve tekrar soruyorum şeref abim şu an yurt dışında ve hakkariye gitti.ben nasıl andıroyid internetten indirip yükleyeceğim?cdsinin satapını kim atar?

- - - Eklendi - - -

BAKIN YAŞIMA GÖRE NASL OLGUN YAZDIM GÖRDÜNÜZ MÜ?DEMEKKİ AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTAYMIŞ! BURDAKİLERİN ÇOĞU BENDEN7 8 YAŞ BÜYÜK AMA ÇOĞUNDAN AKILIYIM BUNU BİLİN HEE ;)

MESELA BENCE. ile başlayan cümleye kadar harbiden akıl başta olabilirmiş dedimde ordan sonra geri aklın yaşda oldugunu anladım

• Beğen
Tepkiler: gekic43
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Beni sakın yanlış anlamayın ama bu yaptığınız hoş bir şey değil bence hele de oğuzhan :zuhaha: 12 yaşında bir çocuk diye böyle dalga geçmeyin çocuk nerden bilebilir böyle bir şeyin mümkün olmadığını doğru düzgün açıklasanız
FurkanCan2001
Sende biraz saygılı konuş onlar senin abin yaşında :D

Kendimi admin gibi hissettim :)

Harbiden abarttık galiba :hmmm fakat tek şuçlu niye ben ilan edildim ki :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Ama XD kullanıyor :(
Tamam tamam sustum. Bencede biraz abarttık :hmmm

Ama abi XD nedir yahu :allalla: Bizde o yaşlardan geçtik ama hiç hatırlamam öyle şeyler yaptığımı :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...