oyun yapçam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ben onun yaşındayken millete abi kdp verirmisin diye yalvarıyodum.Hey gidi günler hey...

Berk E.

Üye
Cidden yüklenmiş. :bilmm

FurkanCan2001

FurkanCan2001

Üye
    Konu Sahibi
kabız civciv beni tanıyom usun? niye benimle dalga geçiyosun?benden ne fazlan ne eksiğin varda beni hor görüyosun?sen önce nikine bak öyle dalga geç

- - - Eklendi - - -

benimle dalga geçenler geçsin ben telefoa androiyid yüklediğimde demeyin abna sat ;)

ka_za

ka_za

Üye
kabız civciv beni tanıyom usun? niye benimle dalga geçiyosun?benden ne fazlan ne eksiğin varda beni hor görüyosun?sen önce nikine bak öyle dalga geç

- - - Eklendi - - -

benimle dalga geçenler geçsin ben telefoa androiyid yüklediğimde demeyin abna sat ;)

Agır ol evlat nicke laf atılmaz

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben kendimle çok rahat dalga geçebilen biriyim zaten ;) ayrıca niye olay sadece benim üzerime yıkıldı şimdi :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
+9 kdp tks depo yanı pls. s.s.s

DDorlion

DDorlion

Üye
Androidmi Yükleyeceksin :d:

Legendary.

Legendary.

Üye
Yüklemeyi boşver,sen önce yazmayı öğren :hmmm

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Beyler benim yan hesaptı

Tamam vurmayın.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Boşver takma kafana güzel kardeşim ne dedim koy ver gitsin :oley

- - - Eklendi - - -

:ehe

Yok abi takmadım 12 yaşındaki bir çocuğun sözlerini ciddiye mi alıcam :D

- - - Eklendi - - -

tabi gerçekten ciddiye alınacaklar da var ama öyleleri bizi bulmuyor :D

FurkanCan2001

FurkanCan2001

Üye
    Konu Sahibi
AYIPTIR GÜNAHTIR YA 12 YAŞINDAYIM YA BU MU ABİLİĞİNİZ BU MU SEVİYENİZ?SADECE ARANIZDAN 1 TANE İNSAN GİBİ İNSAN İNSAN EVLADI ÇIKTI YAŞI KÜÇÜK DEDİ.ABİM SANA SAYGIM SONSUZ!

BU SÖYELEYEECEKLERİM BENİ SAVUNAN ABİM DIŞINDAKİLER İÇİN GELSİN! SİZ HİÇ Mİ 12 YAŞINDA OLMADINIZ?HİÇ Mİ SAÇMALAMADINIZ?HİÇ Mİ BAŞKASI GİBİ OLMAK İSTEMEDİNİZ?HE SORARIM SİZE?BU MU SİZİN ABİLİĞİNİZ İNSANLIĞINIZ?AYIPTIR GÜNAHTIR BE YAZIKTIR BE.NEREYE GİDİYOSUNUZ EEEEY GENÇLER EEEEY İNSANLAAR?Bİ İNSANLA DALGA GEÇMEK BU KADAR BASİT Mİ?GÖRENDE ATOMU SÖKÜP BAŞTAN TAKIYONUZ SANCAK NE EGOLU ADAMLARSINIZ YA.ALT TARAFI ALO DİYON İKİ OYNUYON BİTTİ.BU MU SİZİN İNSANLIĞINIZ KENDİNİZDEN KAÇ YAŞ KÜÇÜK BELKİ HATTA VE HATTA KENDİ YAŞITINIZ KİM BİLİR?MESELA BENCE WEEWOO VE KABIZ CİVCİV 11 12 YAŞLARINDA.BU MU YANİ İNSANLIĞINIZ?

ama ben yılmayacağım ve tekrar soruyorum şeref abim şu an yurt dışında ve hakkariye gitti.ben nasıl andıroyid internetten indirip yükleyeceğim?cdsinin satapını kim atar?

- - - Eklendi - - -

BAKIN YAŞIMA GÖRE NASL OLGUN YAZDIM GÖRDÜNÜZ MÜ?DEMEKKİ AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTAYMIŞ! BURDAKİLERİN ÇOĞU BENDEN7 8 YAŞ BÜYÜK AMA ÇOĞUNDAN AKILIYIM BUNU BİLİN HEE ;)

Türe

Türe

Üye
Android kurman soz konusu bile degil. Bootloader kilidi var. :bye2:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
biz 12 yaşındayken sokakta top oynardık,uygun kitaplar okurduk, android, telefon falan anlamazdık, gerek yoktu zaten...

- - - Eklendi - - -

küçük bir not:Forumlarda büyük harfle yazmak hoş karşılanmaz

gekic43

Üye
android de degil ANDİRİYOİD :D
bi ara gercek sanmistim :D kardesim o goruntuler faln tema yaf :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...