Oyun verileri nereye kaydediliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Oyun verileri nereye kaydediliyor?
Telefona yüklediğimiz oyunların kayıt dosyaları nereye saklanıyor yardımcı olur musunuz lütfen:allalla: Örneğin ben Kingdoms&Lords oyununu yükledim ve belli miktarda param var bu paranın kaydedildiği dosya telefonun hangi cehenneminde?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
oyunu hangi hafızaya kurduysan ordaki private dosyasında ör:E/private/bürsüru klasor var hepsine bak herhangi birinde MIDlets klasoru olack orda saklanıyor. Private ozel bır klasordur pcye baglayıp gorebılırsn :oke:

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
oyunu hangi hafızaya kurduysan ordaki private dosyasında ör:E/private/bürsüru klasor var hepsine bak herhangi birinde MIDlets klasoru olack orda saklanıyor. Private ozel bır klasordur pcye baglayıp gorebılırsn :oke:
Yazdığın klasöre baktım. Klasörde
-"rms" ve "scratch" klasörleri var, scratch boş ve rms'nin içinde 5 dosya var adları anlamsız harflere yazılı. 5 dosyanın içine baktım birşey yok yine anlamsız harfler var.

-heap, uids dosyaları var bu dosyaların içerisinde çeyrek satırlık harfler var

-son olarak klasörün içinde oyunun kurulum dosyası var.

Bunların hangisinde oyunun kayıt verileri?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
oyunun kayıt dosyası rms :oke:

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Sağol ama rms klasöründeki dosyalar hiçbirşey ifade etmiyor anlamsız şeyler yazıyor o dosyalarda

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
onlar save dosyları kardeşim bak şunu dene istersen. Rsm klasorunu bilgısayarına yedek al oyunu sil tekrar yukle sonra yedeğini aldıgn rms klasorunu oyun verilerinin olduğu yerdeki rms ile değiştır. Oyunu açınca kaldığn yerden devam edeceğini gorursun :oke:

Üst Alt