Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun Ve Mesaj ...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J_JoKeR_R
Üye
Konu Sahibi
Oyun Ve Mesaj ...
Arkadaşlar telefonumdan oyun oynarken mesaj geliyor ve oyun kendi kendine kapanım mesajı gösteriyor bunu nasıl engelliyebiliriz aynı sorun sizdede warmı
TheORCUN
Üye
Bu sorunu yalnızca Asphalt 5 oynarken yaşıyorum ben... Oyundan kaynaklı bir problem gibi duruyor, yazılımsal-donanımsal değil...
Menüde dikey konumda sağ üst tarafta, yatay konumda da ekranın alt tarafında ortadaki bölmede mektup şeklinde gözükmesi lazım. Direk ekrana gelen bildirim olarak zaten ana ekranda çıkar sadece bu normaldir. Dediğim ikonlar menüde varsa problem yok.
Vazgeçtim, evet Assassins Creed'de de var... Gameloft oyunlları böyle... Oyundan kaynaklandığı kesin yani Biraz rahatsız edici tabi. Hele tam zamanında mesaj gelirse telefonu fırlatmana sebebp olabilir
Vazgeçtim, evet Assassins Creed'de de var... Gameloft oyunlları böyle... Oyundan kaynaklandığı kesin yani Biraz rahatsız edici tabi. Hele tam zamanında mesaj gelirse telefonu fırlatmana sebebp olabilir