Oyun Ve Mesaj ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Ve Mesaj ...
Arkadaşlar telefonumdan oyun oynarken mesaj geliyor ve oyun kendi kendine kapanım mesajı gösteriyor bunu nasıl engelliyebiliriz aynı sorun sizdede warmı :allalla::allalla::allalla:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Bu sorunu yalnızca Asphalt 5 oynarken yaşıyorum ben... Oyundan kaynaklı bir problem gibi duruyor, yazılımsal-donanımsal değil...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
berkayevs4

berkayevs4

Üye
bende de sadece mesaj bildirimi ev ekranında çıkıyor
menüde iken bile karşına çıkmıyor.

webplayer

webplayer

Üye
bende de sadece mesaj bildirimi ev ekranında çıkıyor
menüde iken bile karşına çıkmıyor.

Menüde dikey konumda sağ üst tarafta, yatay konumda da ekranın alt tarafında ortadaki bölmede mektup şeklinde gözükmesi lazım. Direk ekrana gelen bildirim olarak zaten ana ekranda çıkar sadece bu normaldir. Dediğim ikonlar menüde varsa problem yok.

TheORCUN

TheORCUN

Üye

benimde assasin creed diğerlerine bakmadım :S

Vazgeçtim, evet Assassins Creed'de de var... Gameloft oyunlları böyle... Oyundan kaynaklandığı kesin yani :oke: Biraz rahatsız edici tabi. Hele tam zamanında mesaj gelirse telefonu fırlatmana sebebp olabilir :ehe

webplayer

webplayer

Üye
Vazgeçtim, evet Assassins Creed'de de var... Gameloft oyunlları böyle... Oyundan kaynaklandığı kesin yani :oke: Biraz rahatsız edici tabi. Hele tam zamanında mesaj gelirse telefonu fırlatmana sebebp olabilir :ehe

Oyun kapanıp direk mesaj mı açılıyor yoksa bildirim mi geliyor ekrana? Ve oyun tamamen mi kapanıyor yoksa arkaplana mı alınıyor?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm mrk etme bu oyundan kaynalki birsey bnde de 1 kre olmustu araba yarisiydi ama asphalt degildi sanirm

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ana ekrana gönderiyor ve oyunu aşağıya alıyor, "1 yeni mesaj" uyarısını gösteriyor...

webplayer

webplayer

Üye
Neyse en azından kapatmıyormuş. Her oyunda olmuyor sonuçta benim başıma gelmedi. Oyundan kaynaklanıyor olmalı telefondan değil.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
sadece titrese falan oyundayken msj gelince yada bi seçenek çıksa bile iyi oyuna dewam edilsinmi diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt