Oyun&Uygulamalar hakkında bir kaç soru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Oyun&Uygulamalar hakkında bir kaç soru?
Arkadaşlar yaklaşık 6-7 aydır N9 kullanıyorum ve hala çözemediğim bir kaç sorun var, öncelikle bu Galaxy on Fire oyununun amacı ne nasıl oynanıyor? oyunu bitiren veya aşama kaydeden varmı, ben uzay boşluğunda dolanmaktan başka bişey yapamadım, markette de oyunla ilgili bi restore uygulama var o ne işe yarıyor, yama gibi bişeymi?
ikincisi bu ekran alıntı uygulamaları (shoot mee, screen capture vs.) nasıl kullanılıyor, tarif edildiği şekilde yapıyorum, ekranın sağ üst çift tıklama vesaire yapıyorum ama bir türlü ekran görüntüsü alamadım, kullanabilen varmı?

pRime.

Üye
galaxy on fire oyununun nasıl oynandığını açıklamıştım daha önceden özellikle merak ettiğiniz yerleri sorabilirsiniz.

restore ise oyun bilgilerinizi saklayabildiğiniz bir uygulama. böylece oyun silinirse ve tekrar yüklemek isterseniz bu uygulamayı kullanıyorsunuz.

screenshotmee uygulamasını kullanıyorum. ekran görüntüsü almak için telefonun sağ üst köşesindeki yakınlık sensörüne parmağınızı basılı tutacaksınız, çift tıklamayacaksınız.

Tepkiler: meg1ddo

[ENGİN]

Üye
http://www.maxicep.com/meego-uygulamalari/galaxy-on-fire-2-editor-727240.html
Bu konuya bir gözat Serdar(pRime)kardeşim oyun hakkinda açıklayıcı bilgiler vermiş.yardımcı olacaktır sana.Shoot me uygulamasını açıp swipe ile arka plana at ve görüntüsünü almak istedigin ekrana geçip cihazın yanlarına parmaklarınla hafifçe vurursan ekranın üst kısmında ekran alıntısı görünür.

pRime.

Üye
buraya yazdım abi.

- - - Eklendi - - -

bu arada meg1ddo,
oynamak isteyip de linkini bulamadığın oyunlar için yardımcı olabilirim.

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkürler, yalnız shotmee yi de uğraştım yaptım nihayet, ekranın üzerine değil kenarına kasaya vuruyormuşuz iki kere, elim hiç değmiyor ekrana

[ENGİN]

Üye
yardımlarınız için teşekkürler, yalnız shotmee yi de uğraştım yaptım nihayet, ekranın üzerine değil kenarına kasaya vuruyormuşuz iki kere, elim hiç değmiyor ekrana
Shootmee uygulaması cihazın yan kısımlarına vurarak çalışıyor,screen capture ise ekranın dag üst kısmındakı yakınlık sensörü ile çalışıyor sensörün üzerini parmagınızla kapatınca ekran görüntüsünü almış olursunuz.

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
aynen, screen capture u denemedim henüz şimdilik shotmee işimi görüyo, teşekkürler tekrar.

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
hocam bi de yeni konu açtım başka bi sorunla ilgili oraya da baksanız

pRime.

Üye
bu arada bahsettiğiniz ekran alıntısı uygulaması screenshotmee değil, öyle değil mi? ben yakınlık sensörünü parmağımla kapatarak ekran görüntüsü alıyorum o uygulama ile.

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bahsettiğiniz ekran alıntısı uygulaması screenshotmee değil, öyle değil mi? ben yakınlık sensörünü parmağımla kapatarak ekran görüntüsü alıyorum o uygulama ile.
sağ üst kenara çift tıkladığım uygulamanın adı 'ShotMee' senin bahsettiğin ScreenCapture galiba

pRime.

Üye
aynı uygulamadan bahsediyoruz sanırım.

MertcaN9

Üye

serdar abi shotmee bu bende kullanıyorum kendi ekranımdan alınmıştır görüntü telefonun üst tarafından keranırında yani resimde gösterdiği gibi iki tane vuruyorsun böyle okkalı hop resim alınıyor

pRime.

Üye
hee bu değil ya benim dediğim. screensahotmee uygulaması daha farklı.

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
benim kullandığım bu işte, diğeri de var ama sensöre basılı tutunca alamadım ekran görüntüsünü.

MertcaN9

Üye
abi sende de motor oyunları var nasıl peki güzel mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...