meg1ddo
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum oyunda haritan var. gitmen gereken gezegenler yıldızla işaretli oluyor görevleri oradan devam ettiriyorsun. başka uzay üslerine geçtikçe yeni silahlar, kalkanlar, iticiler ve uzay gemileri açılıyor. zaten hile ile gelen paranızla her şeyi alabilirsiniz. scan cihazınız var, onu kullanarak bir cisme, uzay gemisine veya gitmeniz gereken uzay üssüne kitlenebilirsiniz. nişangah bir şeyin üzerine geldiğinde dolan çember scan cihazının o şeye kitlendiğini gösteriyor.
yapı olarak biraz karmaşık gözükebilir, oyunda anlatılanları iyi takip etmek lazım size neyi nasıl yapmanız gerektiğini gösteriyor.
şu sol kenarda gördüğünüz çapraz ok işareti mesela otomatik pilot oluyor. ona tıklayınca karşınıza çıkan seçeneklerde üs, meteor alanı gibi seçenekler olur. gideceğiniz yeri seçince eğer haritada düşman yoksa gidişinizi hızlı sardırıp gideceğiniz yere daha kısa sürede ulaşırsınız.
oyunla ilgili sorularınızı, takıldığınız yerleri bana sorabilirsiniz. elimden geldiğince anlatırım.
ilk bölümdeyseniz, silahınız olmadığı için ateş edemiyorsunuz. orada yapmanız gereken şey ölmeden uzay üssüne dönmek. oto pilotu önermem çünkü düz gideceğiniz için patlatır düşman. manevralar ile üsse dönün en son scan ile üsse kitlenmeniz gerek. kitlendikten sonra zaten üsse yaklaşınca oyun garaja döndürecek sizi.
şimdi hocam hangara girdiyseniz orda üç sekme olduğunu görürsünüz.
ship
shop
blueprints
bizim işimiz çoğunlukla ship ve shop arasında olacak.
buralarda neler var?
ship/ships (uzay gemileri)
primary weapons (ana silahlar) : bu silahların sonsuz mermisi var istediğiniz kadar ateş edebilirsiniz.
secondary weapons (ikincil silahlar) : füze tarzı silahlardır. sınırlı sayıda alıp kullanabilirsiniz.
turrets (taretler) : bazı uzay gemileri destekler. geminin tepesine güçlü bir top tareti oturtur. bunu kullanmaya geçtiğinizde geminizi kontrol edemezsiniz. (düz gider)
equipment (ekipman) : scan cihazı, maden cihazı, manyetik kalkanlar, zırhlar, depolama alanları, manevra motorları ve hızlandırıcılar vs. bunun içerisinde bulunur. bu ekipman desteğini en çok veren gemi genelde en pahalısı olur.
hepsi birarada gemiler genelde çok pahalı olur ama para sorunu ortadan kalktığı için bölümleri ilerlediğinizde rahatça bunları alabilirsiniz.
şimdi shop sekmesine tıklayın ve orda primary weaponsdan bir silah seçin. silahı seçince seçenekler çıkacak bunlardan birisi "i". bu üstüne bastığınız her şeyde çıkar. o şey hakkında bilgi verir, özelliklerini yazar.
diğeri ise station ve shiptir. siz shipe tıklayıp o silahı kendi geminize taşıyacaksınız. shopta alacağınız her şeyi bu yöntemle geminize yükleyebilir veya satabilirsiniz. eğer sizde bir ürün boşta duruyorsa o ürün shop'ta gözükür ve üstüne tıkladığınızda station seçeneği çıkar. bu o ürünü shop'a satmaya yarar. elinizdeki fazla ürünlerden bu şekilde kurtulup para kazanabilirsiniz. ayrıca geminizin yük taşıma kapasitesi sınırlı olduğu için bunu yapmak durumunda kalacaksınız.
şimdi silahı aldıktan sonra ship sekmesine tıklatın bu sefer aldığınız silahı bulup üstüne tekrar basın. bağlanmış kablo işaretine benzer bir işaret çıkacak. ona basın ve silahınız geminize oturtulsun. daha güçlü bir silah aldığınızda aynı şekilde silahı kaldırabilirsiniz. bu sefer ayrılmış kablo işareti çıkacak.
buraya yazdım abi.[ENGİN];5680563' Alıntı:http://www.maxicep.com/meego-uygulamalari/galaxy-on-fire-2-editor-727240.html
Bu konuya bir gözat Serdar(pRime)kardeşim oyun hakkinda açıklayıcı bilgiler vermiş.yardımcı olacaktır sana.Shoot me uygulamasını açıp swipe ile arka plana at ve görüntüsünü almak istedigin ekrana geçip cihazın yanlarına parmaklarınla hafifçe vurursan ekranın üst kısmında ekran alıntısı görünür.
buraya yazdım abi.
estağfrullah abi.[ENGİN];5680586' Alıntı:
Aynı anda yazıyormuşuz sen berden hızlı çıktın yaşlılık işte napalım
Shootmee uygulaması cihazın yan kısımlarına vurarak çalışıyor,screen capture ise ekranın dag üst kısmındakı yakınlık sensörü ile çalışıyor sensörün üzerini parmagınızla kapatınca ekran görüntüsünü almış olursunuz.yardımlarınız için teşekkürler, yalnız shotmee yi de uğraştım yaptım nihayet, ekranın üzerine değil kenarına kasaya vuruyormuşuz iki kere, elim hiç değmiyor ekrana
aynen, screen capture u denemedim henüz şimdilik shotmee işimi görüyo, teşekkürler tekrar.[ENGİN];5680837' Alıntı:
Shootmee uygulaması cihazın yan kısımlarına vurarak çalışıyor,screen capture ise ekranın dag üst kısmındakı yakınlık sensörü ile çalışıyor sensörün üzerini parmagınızla kapatınca ekran görüntüsünü almış olursunuz.
aynen, screen capture u denemedim henüz şimdilik shotmee işimi görüyo, teşekkürler tekrar.
sağ üst kenara çift tıkladığım uygulamanın adı 'ShotMee' senin bahsettiğin ScreenCapture galibabu arada bahsettiğiniz ekran alıntısı uygulaması screenshotmee değil, öyle değil mi? ben yakınlık sensörünü parmağımla kapatarak ekran görüntüsü alıyorum o uygulama ile.
benim kullandığım bu işte, diğeri de var ama sensöre basılı tutunca alamadım ekran görüntüsünü.
serdar abi shotmee bu bende kullanıyorum kendi ekranımdan alınmıştır görüntü telefonun üst tarafından keranırında yani resimde gösterdiği gibi iki tane vuruyorsun böyle okkalı hop resim alınıyor
benimki şöyle.
motor oyunları değilde para ile ilgili baya bi uygulama varabi sende de motor oyunları var nasıl peki güzel mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?