Oyun test edecek eleman aranıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Oyun test edecek eleman aranıyor...
Arkadaşlar bileniniz vardır bir süredir oyun yazmaya başladım
bu işi zevk için yapıyorum ama yapmışkende güzel bişey olmasını istiyorum
bu yüzden yazdığım oyunları aşama aşama telefonlarına yükleyip deneyecek hatalarını bulacak fikirlerini sunacak akşamları genelde nette takılan arkadaşlar arıyorum
bende c6-01 var onun için bu telefonda ben test ediyorum

n8 için gokturk_prensi,tuzluca76
c7 için DenizhaNq
c6-01 için uran22, qsaw
e7 için ....
x7 için ....

en az birer arkadaş arıyorum
test edebilecek arkadaşlar özelmesaj ile msn adreslerinizi yollayabilir yada burdan cevap verebilirsiniz
maksat oyunları siteye eklemeden önce daha kullanışlı, hatasız, eylenceli yapabilmek.

SilentOne

SilentOne

Üye
hd oyunlarmı

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Liste yapta ona göre deneyelim arkadaşım .

WebStyle

WebStyle

Üye
Ne tür oyunlar yazıyorsunuz? ateri tarzı mı aksiyon mu, macera mı, strateji mi, dövüş mü? En azından bir kaç oyun atın ona göre olumlu olumsuz yorumlar da bulunabilelim. Bir kaç kişiyle olmayabilir bu iş o arkadaşın gözünden kaçan detayı başka bir arkadaş yakalayabilir..

uran22

Üye
ben c6.01 kullanacisiyim ama bende katılmak istiyorum

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...v2-0-kendi-yapimimdir-guncellendi-565110.html
http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...yin-tarlasi-v0-1-kendi-yapimimdir-562688.html

şimdilik şu iki oyunum var sitede paylaştığım
oyunlar öyle kapsamlı değil küçük eylenceli oyunlar olacak tek başıma yazdığım içinde çok yoğun olmayacak yani zaman buldukça yazıyorum
oyüzden abartacak bişey değil aslında 2-3 arkadaş olsa farklı telefonlarda test edecek fikirlerini sunacak öne göre oyunlar birazdaha geliştirilip sitede paylaşılırdı

----------Eklendi @ 23:27:43 ---------- Yazıldı @ 23:22:28 ----------

ben c6.01 kullanacisiyim ama bende katılmak istiyorum

Özel mesajla msn adresini atabilirsin nekadar fikir okadar güzel oyun :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Beni de yazabilirsin n8e.

uran22

Üye
ben şu an mobilim ve pistiyi yeni kapadım :)

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Beni de yazabilirsin n8e.

msn adresinizi öm atabilirsiniz.

----------Eklendi @ 23:34:24 ---------- Yazıldı @ 23:33:13 ----------

ben şu an mobilim ve pistiyi yeni kapadım :)

pişti oyunu yeni güncellemeyle fena olmadı :) ama hala hatalar olabilir bende olmyor ama onun için test edecek elemanlar arıyorum
pc ye geçince öm atabilirsin msn adresini

----------Eklendi @ 23:35:40 ---------- Yazıldı @ 23:34:24 ----------

ayrıca pişti oyunu tam bittiğinde (hatasız olduğunda)
batak yapımına başlamayı düşünüyorum

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
c7 olabilirim..

• Beğen
Tepkiler: kaanka0
meg1ddo

meg1ddo

Üye
bi de ne tür oyun uygulama yapayım diye anketler yapsan, o da iyi olurdu...

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
bi de ne tür oyun uygulama yapayım diye anketler yapsan, o da iyi olurdu...
şimdi ne isterseniz yaparım diyebilecek bir seviyede değilim :D
onun için forumda bir bölüm istedik ama açılmıyor symbian program geliştirme falan diye yardımlaşır öğrenir öğretir bişeyler yaparız diye
şimdilik kendi çapımızda bişeyler yapıyoruz yinede önerilere isteklere açığım ama piştiyi istek üzerine yaptım mesela batak yapmayı düşünüyorum şimdi onuda siteden birkaç arkadaş istedi

tuzluca76

tuzluca76

Üye
hocam gördüğüm kadarıyla oyunları flash ile hazırlayıp qt ile port ediyorsun. Miniclip oyunlarını fln flash olarak indirip port edemezmisin ? Biraz uğraştırır ama çok iyi sonuçlar doğurur.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
hocam gördüğüm kadarıyla oyunları flash ile hazırlayıp qt ile port ediyorsun. Miniclip oyunlarını fln flash olarak indirip port edemezmisin ? Biraz uğraştırır ama çok iyi sonuçlar doğurur.

qt ile port etmiyorum flash ile hazırlıyorum wgz formatında veriyorum benimde aklıma bugün o geldi netteki tüm flash oyunları port edebilirim ama ekran çözünürlüğünün uyması lazım ekran çözünürlüğünü uydurmak içinde yazılmış oyunu decompler edip düzenlemem lazım yani düzenleyebileceğim oyunları port edecem elimden geldiği kadar
bide deneyebilecek arkadaşlar bulsam tam süper olacak daha özel mesajla msn adresini gönderen olmadı hiç

qsaw

qsaw

Üye
bende c6-01 :D

uran22

Üye
qt ile port etmiyorum flash ile hazırlıyorum wgz formatında veriyorum benimde aklıma bugün o geldi netteki tüm flash oyunları port edebilirim ama ekran çözünürlüğünün uyması lazım ekran çözünürlüğünü uydurmak içinde yazılmış oyunu decompler edip düzenlemem lazım yani düzenleyebileceğim oyunları port edecem elimden geldiği kadar
bide deneyebilecek arkadaşlar bulsam tam süper olacak daha özel mesajla msn adresini gönderen olmadı hiç
olmaz tabi mesaj kutunda boşyer yok

qsaw

qsaw

Üye
sen benide yaz

qsaw

qsaw

Üye
Ben Denedim Piştiyi Gayet Güzel İşliyor Fakat Müzik Arkda ÇAlarken Kart Atınca "tık" sesi geliyor o ses gelincede ses aniden kesiliyor bu konu hakkında düşüne bilir fakat çok büyük bir sorun değil kapat müziği bak keyfine :cigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt