KinG CrazY
Üye
peki gta sa & gta vice city nin verdiği tadı hangı oyun verdiiii
yeni oyunlar çok kötüen iyisi eski oyunlar
- - - Eklendi - - -
max payne nası güzelmi hep merak etmişimdir
bide solduer of fortuneD
- - - Eklendi - - -
bende bu aralar cok bosladım maxi yi![]()
halı saha turnuvaları vardı![]()
![]()
tam bir gta hayranıyım çünkü daha 4-5 yaşındayken abim beni internet cafeye götürüyordu ve vice city oynuyordum sonra pc aldık evde oynadım daha sonra bir 2011 de san andreas yükledik ben rasgele oynuyordum sonra görevleri yaptım ve türkçe altyazı ile görev videolarını izledim çok komikti gerçektende
sonra acayip acayip şeyler buldum oyunda mesela arabaya vurup hani adam gazlar ya bende rıpazha yazardım arabanın üstünde uçardım sonra samp oynadım yani san andreas den aldığım zevki hiç bir oyundan alamadım gittim internet cafeye gta ıv oynadım araba doğru düzgün bile gitmiyor drift atmaya çalışıyorum olmuyor arabayı normal sürmeye çalışıyorum bu seferde araba drift atıyor
ama san andreasta her arabayla drift atabiliyorum oyunu 2 senedir oynadığım için tüm yolları biliyorum ve durmadan drift atıyorum 
yani uzun lafın kısası san andreasdaki zevki hiç bir oyundan alamadım ve sizde şu görevdeki videoları türkçe alt yazı ile izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız

en iyisi eski oyunlar
Bilgisayarda oyun oynamama izin yok. Tabi sevgili abim oynarken hava hoş. 

serious sam 3 veya serious sam 2 hd encounter tavsiye edebilirim. Ama cd olarak satildigini gormedim Türkiye'de.
ahahaha